ANNONSE:

Ungdomsrådet 2020
Ungdomsrådet 2020

Informasjonsmøte for ungdom

Ungdomsrådet i Rindal og Rindal kommune inviterer alle ungdommer mellom 17 og 25 år til informasjons- og dialogmøte om prosjektet «Rindal inn i framtida» onsdag 06. juli på 3 Venner.

Tema: Hva ligger av foreløpige planer i prosjektet som vil gjelde ungdomsgruppa? Hva ønsker ungdommene at det bør satses på i åra framover for at Rindal skal bli en god kommune å bo i? Hva må gjøres for å øke bosetting og trivsel?

-Det er nå en fin mulighet for ungdom å komme med sine synspunkt på hva som Rindal trenger å satse på for å øke bosettinga og for at vi som bor her skal ha det bra i åra framover, sier leder i ungdomsrådet Vanja Mossefinn. Det kan være ting innen flere områder, som arbeidsliv/næring, skole, fritid og kultur, kommunale tjenester m.m. Ungdomsrådet håper på godt oppmøte – og det er tenkt å være ufarlig og uformelt treff, hvor det skal være lett å komme med meninga si.

Innledning ved ordfører, og det vil være mulighet for å komme med innspill og tanker rundet temaene. Se også https://www.rindal.kommune.no/fokus/ungdomsmote-om-rindal-inn-i-framtida.8953.aspx

Powered by Labrador CMS