Et travløp
Mr. Pagani vant sitt løp søndag kveld.

Mr. Pagadi vant på Varig Orkla Arena

Publisert

Det var fine prestasjoner for "våre" hester på Varig Orkla Arena søndag kveld.

4-årige Mr. Pagadi slo til med seier i sitt løp, og det med kraftig rekordforbedring til 1,17,8 på 2300m/voltestart. Eier her er Ola Sylte Heggset, og trener er Inge Melby. Kusk for anledningen var Dag Sveinung Dalen. Det har tatt litt tid med denne hesten, men det lønner seg å være tålmodig. Veldig god stamme på denne , mora var ei knallmerr, som starta 159 løp og vant 45 av dem. Kjørte inn 1,7 mill. Mr. Pagadi har og en eldre helsøster som er veldig god. Blir spennende å følge denne framover, og veldig artig for Ola.

I det samme løpet startet også Tiger, som eies av Petter Baalsrud. Den ble kusket av Inge Melby. Tiger kom på 6. plass med tiden 1,20,1. Det var den andre starten hans, og den ventes bare å bli bedre når den nå endelig har kommet i gang.

I et annet løp startet begge hestene til Heidi Røen Solheim. Big Dancer KB har vært veldig bra i noen løp nå, men i dag hadde den ikke sin beste dag og endte utenom pengene. Men den andre hesten til Heidi, Tipo di Vittoria viste derimot god form. Dag Sveinung Dalen var kusk her, han måtte nesten kjøre slalom på oppløpet for å bli nr. 4 på 1,16,5. Hadde ho fått åpning tidligere så hadde Tipo garantert kjempa om seieren.

Se resultatene og opptak av løpene på www.rikstoto.no.

Powered by Labrador CMS