Håndball 3. divisjon:

Anja Søyseth ble toppscorer for Rindal (arkivbilde)

Rindal raknet etter pause - tapte bortekampen mot Klæbu

En forferdelig avslutning på kampen, ødela sjansene for poeng i bortekampen mot Klæbu.

Til pause var Rindal bare to mål bak på stillingen 12 - 10. Nitten minutter ut i andre omgang var avstanden fortsatt bare to mål, etter at Nora Bolme Fjerstad reduserte til 20 - 18.

De siste ti minuttene av kampen ble et mareritt for Rindal, som ikke klarte å sette flere baller i mål. Hjemmelaget var gode og effektive, og vant de siste ti minuttene hele 10 - 0. Klæbu vant dermed kampen 30 - 18.

Rindal ligger nest sist på tabellen med 8 poeng etter 13 kamper. Det er bare ett lag som rykker ned til 4. divisjon, og det skal ikke være noen fare for at Rindal havner i den situasjonen. Tabelljumbo Ogndal/Steinkjer HK virker fortapt med 1 poeng etter 10 kamper. Totalt skal hvert lag spille 20 kamper.

Neste kamp for Rindal er førstkommende torsdag hjemme mot Strindheim 2.

Kampfakta Klæbu - Rindal 30 - 18 (12 - 10 )