Søndag 7. mai sto Surnadal klare i Otrøya for å møte Midsund. Klokken 15.00 var det avspark på solfylte Midsund Stadion. Dette skriver Juras på Surnadal IL Fotball sin Facebook side.

Snekvik

Øyen Saltrø- Humberset- Bæverfjord - Bredesen

Hyldbakk Kvande - Næss - Løfaldli

Gjul - Hauglann Talgø - Fiske

Allerede etter 7 minutter scorer Surnadal på bortebane. Snekvik sender ballen til Gjul som er alene på keeper og setter ballen i mål.
Det har gått 24 minutter og Gjul har nok et mål på lur. Det er corner og Gjul demper ballen på kassen og ballen sparkes rett i mål. Det er altså 2-0 til Surnadal.
Til pause står det 3-0 til Surnadal etter Gjul lager frispark til Surnadal, Bredesen sparker ballen og Humberset tar den på hodet og ballen går inn.

2. omgang starter og etter 60 minutter har Midsund redusert til 2-3. Midsund utlikner til 3-3, men etter 94 spilte minutter scorer Øyen Saltrø på corner og Surnadal har vunnet kampen!