Ole Erik Hønsvik slutter som kjøpmann ved Rema 1000 Surnadal. Seks personer har søkt om å få ta over.
Ole Erik Hønsvik slutter som kjøpmann ved Rema 1000 Surnadal. Seks personer har søkt om å få ta over.

Seks vil bli ny Rema 1000-kjøpmann

Men prosessen med å finne Ole Erik Hoem Hønsviks etterfølger i Surnadal kommer til å ta tid, ifølge regiondirektør Jan Arild Byttingsvik.

25. mars i år kunne Trollheimsporten melde at Ole Erik Hoem Hønsvik gir seg som Rema 1000-kjøpmann i Surnadal, etter rundt ett års drift.

Søknadsfristen for å bli ny kjøpmann gikk ut 25. april, og regiondirektør Jan Arild Byttingsvik sier til Trollheimsporten at de totalt, med alt, har fått inn seks søkere, som ønsker å ta over.

Han forteller at Rema 1000 nå er i gang med en prosess for å finne en god løsning.

– Vi har fått inn noen søkere, men kommer til å bruke litt tid på prosessen. Vi sikter etter noen som har både erfaring fra dagligvarebransjen og ledererfaring, og den kombinasjonen har det vært litt tynt med i søkerbunken.

Byttingsvik forteller at de, nå som søknadsfristen har gått ut, skal trappe opp prosessen for å finne Hønsviks etterfølger.

– Vi har muligens noen løsninger på gang, etter hvert, som vi kan se for oss, men det er tøffe tak når man driver noe eget. Slik er det også som Rema-kjøpmann, så vi ser at man helst bør ha både bakgrunn fra dagligvare og ledererfaring.

Regiondirektøren bekrefter overfor Trollheimsporten at det er lokale søkere til kjøpmannsstillingen.

– Ja, det er det. Vi prøver å sikte oss inn lokalt, for det er en fordel, men det er ikke et «must». Vi har mange gode opplevelser med kjøpmenn, som kommer utenfra og går inn og gjør en kjempejobb, sier han, og legger til:

– Det viktigste er at kundene finner en butikk som ser fin ut, der de finner varene sine.

Powered by Labrador CMS