Surnadal Pensjonistlag

Pensjonister sitter på stoler og trimmer kroppene sine med strikk.
Surnadal pensjonistlag

Trivelig trimtiltak for pensjonister i Trudvang!

Publisert Sist oppdatert

Torsdag 2. mars kl. 11:00 tok jeg turen til Trudvang.
De reklamerte på forhånd med at man nå er kommet til mars, første vårmåneden og snart er det bikinitid! Vel, jeg tok ikke med badebuksa denne gangen, fordi jeg på forhånd sjekket gradestokken, men stilte med godt humør og var nysgjerrig på hva dette var for noe? Jeg ble møtt med en trivelig gruppe pensjonister som ville at kroppen sin ikke skal forringes. Jeg prøvde å være med på øvelsene og kjente at dette var noe jeg også absolutt burde begynne med, om ikke en gang i uken, men flere ganger.

Dette er altså stavgangergruppen i Surnadal Pensjonistlag som arrangerer vintertrim i påvente av at man kan gå turer i skog og mark. Disse turene foregår i sesongen både i Surnadal og Rindal. Ikke alle i gruppen bruker staver når de går, men man oppfordrer til bruk av staver fordi man da får brukt alle musklene i kroppen underveis.

Så har vi også det sosiale aspektet med gruppen, hvor man på turene møter trivelige folk, og at man tar med seg niste og kaffe som man nyter sammen i en innlagt kaffepause underveis. På turene er det lagt opp til at man også kan benytte rullatorer, og faktisk så går de aller fleste turene også med folk som benytter rullator. På slike turer er man ca. 15-20 deltakere, mens man på stavgangerturene kan være så mange som 30 deltakere. Dog er det plass til flere, så her må man kjenne sin besøkelsesplikt.

Pensjonister bruker musklene sine til å trekke strikken godt vekk fra kroppene sine.

Jeg anbefaler på det sterkeste alle pensjonister i Surnadal og Rindal som vil trimme kroppen sin til å ta turen til Trudvang for å se på hva disse hyggelige pensjonistene foretar seg på torsdagene. Her er det hyggelige mennesker med godt humør som er lette å omgås, og hvor man samtidig kan knytte vennskap og ikke minst få sjansen til å opparbeide seg god form til sommeren. Etter endt trim på Trudvang torsdager i vinterhalvåret så er det sosialt samvær med kaffe og kaker. Stavgangergruppen ønsker alle nye trimere velkommen!

En kvinne og en eldre mann sitter med hver sin blåe strikk og strekker.
Powered by Labrador CMS