Bilde av en skjerm, der tre menn, en i skytterutstyr, følger med på visning av resultater av skytinga.
Nervepirrende under visning av resultater for Tore Ulset, Arnfinn Berdal, Kurt Otnes og Mons Otnes.

Landsskytter­stevnet er i gang

Denne helga starta årets Landsskytterstevne, som denne gangen arrangeres på Voss. Landsskytterstevnet varer ei uke, og som vanlig er det mange deltakere fra Trollheimsportens nedslagsfelt.

Søndag gikk den første finaleskytingen av stabelen, det var samlagsskyting i veteran-klassen. For Nordmør deltok Mons Otnes (Surnadal skytterlag), Arnfinn Berdal (Rindal skytterlag), Kurt Otnes (Valsøyford skytterlag) og Tore Ulset (Aspøy og Straumsnes skytterlag). De to førstnevnte skjøt 6 skudd knestående og 4 skudd liggende, og de andre to skjøt alle 10 skudd liggende. Nordmør sitt lag endte på sjetteplass i finalen med 398 poeng og 21 innertiere.

Ingar Waag (Surnadal skytterlag) skjøt fullt hus på felt med 30/19. Han er da på 17. plass i klasse 2-5/V55/EJ og sikrer seg finaleplass, skriver Surnadal skytterlag på sin facebookside.

En skytter oppstilt i fullt utstyr med rifle
Ivar Waag

Ivar Waag kom på andreplass i klasse 3 på bane med 241(10*), og Kjell Arne Fjærli (Bæverdalen Skytterlag) er på tredjeplass i samme klasse med 241(7*).

En skytter oppstilt med fullt utstyr og rifle
Kjel Arne Fjærli
En ung gutt oppstilt i fullt skytterutstyr med rifle.
Marius Mikkelsen

Marius Mikkelsen (Surnadal skytterlag) ligger foreløpig på fjerdeplass i klasse junior i stangskyting med 15 treff. Han er også på foreløpig sjuendeplass i felthurtigskyting med 14.48.

Vegard Fjærli (Bæverdalen skytterlag) kom på 22. plass i klasse junior, felt, med 29/20.

Arnfinn Berdal (Rindal skytterlag) skal skyte finale i bane V55, etter å ha skutt 244 innledende. Han kom på 63. plass i den innledende skytinga, skriver Rindal skytterlag på sin facebookside.

Mathea Møller (Rindal skytterlag) kom på 41. plass i klasse nybegynner voksen, bane, med 244 poeng.

Følg resultatene fra Landsskytterstevnet på denne nettsida.

Det er mange grener, klasser og skyttere å følge med på, så dersom vi ikke har fanga opp alle gode resultater fra lokale skyttere, så håper vi at vi får tips om det (red.).

Powered by Labrador CMS