RINDAL IL D5

Håndballkamp
Rindal Il D5 - arkivfoto

Håndballhelg i Rindalshuset 

Begge seniorlagene og lag fra aldersbestemte spiller i Rindalshuset i helgen

Flere lag i aksjon

Det blir mye håndball i Rindalshuset til helgen, med hjemmekamper for både seniorlagene og lag fra aldersbestemte klasser på lørdag. 

På lørdag spiller D5 mot Hitra/Frøya og D3 mot Godøy/Valder.
I tillegg spiller J13 mot Ranheim.

På søndag har Gutter 8 og Jenter 8 turneringsdag.

Her deltar Rindal, Orkanger, Lensvik, Skaun og Orkdal

For ytterligere informasjon og kamptider se Rindal IL Handball sine facebooksider. 

Siste seniorkamper

Begge seniorlagene spilte kamper forrige helg. 

3.divisjonslaget spilte bortekamp mot Ranheim, og gikk på et 17-33 tap. 

5.divisjonslaget spilte hjemmekamp mot Byneset søndag kveld. Det ble en knepen seier 23-22 til Rindal IL etter at det sto uavgjort  12-12 ved pause. Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele kampen, og det var sjelden mer enn ett måls ledelse til ett av lagene. 

- Kampen mot Byneset ble en litt unødvendig spennende kamp, sier Berit Okstad, leder for Rindal Il Handball og spiller på D5. 

- Vi fikk en forrykende start med 3 mål på et drøyt minutt, men fra 10 minutter spilt og utover er kampen jevn og tett. Vi står ganske godt i forsvar, men scorer litt lite mål i etablert angrep. Vi bærer nok litt preg av at vi har flere spillere på uvante plasser, men vi vinner mye på godt humør og vilje. Det blir litt hummer og kanari de siste minuttene, med noen rare utvisninger og avblåsninger som vi ikke får gjort noe med, men alt i alt er vi glade for nok en seier og ser fram til ny kamp på lørdag!

Powered by Labrador CMS