Portrettbilde av en mann.
Bård Olav Sugustad

Ny administrerende direktør i ReMidt IKS

Bård Olav Sugustad (56) har er ansatt som administrerende direktør i miljøselskapet ReMidt IKS.

Sugustad har de siste fem årene jobbet for Cinderella Eco Group AS i Molde, med ansvar for teknisk utvikling og produksjon av forbrenningstoaletter. Han er utdannet sivilingeniør fra Norges tekniske høgskole (nå NTNU) og har med seg en bred og variert yrkesbakgrunn både som konsulent i Maintech AS og gjennom ulike roller i Nidar AS.

Bård Olav Sugustad ser fram til å begynne i ReMidt, og bli kjent med dyktige medarbeidere som allerede har lagt ambisiøse strategier for selskapet. Han vil tiltre i stillingen 1. oktober 2023.

- Som styreleder i ReMidt IKS er det en glede å kunne presentere vår nye administrerende direktør. Det var 33 søkere til stillingen. Bård Olav Sugustad viste god innsikt i det samfunnsoppdraget ReMidt IKS har, og med hans varierte yrkesbakgrunn og utdanning mener styret han vil bli en god og framoverlent leder for virksomheten. Hans tillitvekkende og trygge væremåte vil møte både våre ansatte, eiere og kunder på en god måte, sier styreleder for ReMidt IKS, Maritta B. Ohrstrand.

Den påtroppende administrerende direktøren ser fram til å bli en del av ReMidt IKS:

- Gjennom yrkeskarrieren har jeg vært heldig å få jobbe i spennende og veldrevne virksomheter med utrolig mange dyktige og ikke minst flotte kolleger. Nå gleder jeg meg til å bli kjent med dyktige kolleger i ReMidt IKS og sammen med alle som jobber der bidra til å utvikle selskapet videre, sier Bård Olav Sugustad.

Om ReMidt IKS:

Miljøselskapet ReMidt IKS er et interkommunalt selskap med 17 eierkommuner i Trøndelag og Møre og Romsdal. Selskapet leverer tjenester til innbyggerne knyttet til husholdningsavfall og septikslam. I 2022 samlet selskapet inn om lag 100.000 tonn avfall og omsatte for nærmere 400 millioner kroner.

ReMidt IKS har 84 ansatte, har hovedkontor på Orkanger og avdelingskontor i Melhus og Kristiansund. Til sammen 130.000 innbyggere bor i de 17 kommunene. I tillegg til avfall fra innbyggerne, håndterer selskapet også avfall fra knapt 30.000 hytter og fritidsboliger. ReMidt IKS driver gjenvinningsstasjoner i alle eierkommunene.

Powered by Labrador CMS