Gro Anita Bolme, Maja Reitan, Hanne Dønnem og Marit Ustad Hove kunne slippe jubelen løs etter sesongens første seier

Jublet for sesongens første seier

Publisert

Rindals håndballdamer i 3. divisjon har åpnet sesongen med uavgjort mot Strindheim 2 og ettmålstap mot Sandnessjøen. Søndag ettermiddag gjestet Ongdal/Steinkjer HK Rindalshuset, og Rindal jaktet sin første seier.

Det ble tidlig klart at Rindal var et langt bedre håndballag enn gjestene fra Steinkjer. Likevel hang gjestene greit med den første omgangen. Unødvendig slurv i angrepsspillet og utålmodighet i forsvar, sørget for at avstanden mellom lagene bare var på tre mål til pause.

Etter hvilen våknet omsider rindalingene, og sju minutter ut i andreomgangen var avstanden økt til åtte mål på stillingen 21- 13. Mens spillerne på Ogndal/Steinkjer HK spilte lange angrep som gjentatte ganger endte i en dårlig skuddmulighet, brukte Rindal bare noen få sekunder på å sette ballen i mål i motsatt ende av banen.

Marit Ustad Hove dundret ballen i mål ni ganger med sin venstreslegge, og Gro Anita Bolme og Maja Reitan kontret inn mål etter mål. En giftig trio som til sammen scoret 21 av Rindals 34 mål.

Rindal kunne til slutt juble for sesongens første seier med sifrene 34 - 22, og samtlige utespillere kom på scoringslista.

Rindal står dermed med 3 poeng etter 3 kamper, og klatret til 4. plass på tabellen. Selv om det er tidlig i sesongen, kan det se ut til at "alle slår alle" i avdeling 2 i TrønderEnergi-serien. Det er kun Levanger 2 som ikke har avgitt poeng.

Marit Ustad Hove er ikke enkel å stoppe. Hun ble kampens toppscorer med ni nettkjenninger

Trener Anders Moe Sæter var fornøyd med at jentene fikk opp farten etter pause.

- I de to første kampene vi har spilt, har vi hengt oss på tempoet til motstanderen. Tempoet er vårt sterkeste våpen, og noe vi må ha fokus på hver kamp. I pausen satte vi oss som mål å score 17 mål. Vi scoret 19, og da er jeg fornøyd. Det løsnet skikkelig for oss til slutt, smiler Sæter.

Sæter sier laget har ambisjoner om å kjempe på øverste halvdel av tabellen.

- Jeg føler vi fortsatt er i litt «korona-modus», og det gjelder nok ikke bare oss. Vi har aldri hatt et bedre enn lag enn vi har i år, så jeg er overbevist om at vi får mye å juble for utover sesongen, sier seniortreneren.

Gro Anita Bolme (bakerst f.v), Malin Gåsvand Løset, Marit Ustad Hove, Hanne Dønnem, Anja Søyseth, Malin Bjørnås og maskot Siv Heim. Maja Reitan (foran f.v), Mina Halgunset, Maren Halgunset, Ane Lyngstad og Hanna Saksen.

Kampfakta Rindal - Ogndal/Steinkjer HK 34 - 22 ( 15 - 12 )