To gutter i løpedrakt med startnummer på brystet.
Magnus Øyen og Sebastian Børset

UM terrengløp: Magnus utklasset konkurrentene - Sebastian på åttendeplass

Publisert

Søndag deltok Magnus Øyen og Sebastian Børset fra Rindal IL, begge i G16, i UM i terrengløp på 4 km i Frognerparken. Det ble gull til Magnus, og Sebastian løp inn til en fin åttendeplass.

Dette skriver Rindal IL om løpet på sin facebookside:

I fine løpsforhold tok Magnus teten fra første meter, og hadde allerede etter 1 km 3 sek forsprang til sin hardeste konkurrent, Åsmund Sunde Førde fra Jølster. Etter 2 og 3 km var ledelsen økt til hhv 11 og 22 sek. Magnus kom inn på 12,13 og var 43 sekund foran Førde i mål. Det er særdeles mye i et såpass kort løp. 

Også Sebastian løp bra. Han lå som nr 10 etter 1 km, plukket noen plasser, og kom inn på 8. plass på 13,29, 33 sek bak 2. plassen. Løpere i G15, G16 og G17 stilte i samme fellesstart, til sammen 30 løpere. Dette ble et fint felt for Sebastian, han kom inn som nr 13 totalt, og ville ha blitt nr 3 i G15 og nr 4 i G17. Dette viser, noe som vi har sett gjennom hele sesongen, at det er et svært høyt nivå i G16-klassen. Men vi bør nevne at de to beste G17-løperne stiller i juniorklassen, Håkon Moe Berg og Kristian Bråthen Børve. 

Powered by Labrador CMS