ANNONSE fra Surnadal og Rindal Kulturskole:

DeSign: Fv: Ida Anette Hyldbakk, Carina Fiske, Ingebrigt Kvendset Bergli (med hette, bak), Uma Børset Bekken, Nicolas Bæverfjord, Ellen Svendsen Fiske, Anne Dahl

Konsert i Storstuå neste torsdag - møt opp og støtt våre fremtidige rockestjerner

Surnadal og Rindal Kulturskole sin årlige bandkonsert vil i år gå av stabelen i Storstuå på Surnadal Kulturhus torsdag den 10.03 kl 19:00.

Kulturskolebandene har siden forrige bandkonsert i februar i fjor øvd inn en god del ny musikk på repertoaret som de ikke har fått muligheten til å framføre enda. Med unntak av èn låt hver på kulturskolen julekonsert i desember i fjor har det vært lite konsertering for bandene våre til nå dette skoleåret. Vi ser derfor nå fram til å dele det vi har jobbet med siden i fjor høst med publikum. Vi lover en variert og allsidig konsert med musikk av så ulike artister som Creedence Clearwater Revival, The Eagles, Billie Eilish, Synne Vo, Twisted Sister. Et av banden har også rykende ferskt egenprodusert materiale som de gleder seg til å urfremføre.

Publikum vil få oppleve de fra før kjente bandene Echo, Design og The Undecided, samt det nye bandet The Lame Flamingo Kings. I tillegg kommer to instrumentalgrupper som er sammensatt for anledningen og to samspillsgrupper fra Rindal, så vi får til sammen 8 ulike bandsammensetninger på konserten.

Konserten er billettert i år, og koster 75,- pr billett. Disse handles på vanlig vis gjennom billettsystemet til Surnadal Kulturhus. Møt opp og støtt Surnadals fremtidige rockestjerner!

The Lame Flamingo kings; Fv: Henrik Bergheim, Nina Røen, Simone Akrim, Sunniva Fiske
Powered by Labrador CMS