Flere løpere med startnummer på brystet, som starter å løpe samtidig.
Her går starten i tidtakerklassen.

Litj-lina: Fint vårvær og god deltakelse

Onsdag kveld arrangerte Rindal IL Litj-lina. Dette er et årlig løp på 2,9 km, for både trimmere og konkurranseløpere, med start og mål på Torshall. Deltakelsen var mer enn doblet fra i fjor, noe friidrettsleder Tor Jarle Bolme var svært godt fornøyd med.

Litj-lina blir normalt arrangert på en fredag kveld. Men denne uka er det langhelg, så arrangøren valgte å gjennomføre løpet kvelden før den første fridagen, i håp om at flest mulig kunne delta. Det så ut til å fungere bra, og været var også helt perfekt. Her var det løpergleden som sto i fokus.

Det var over 40 deltakere i trimklassen, både store og små. Noen gikk og noen løp, og noen gikk med barnevogn, til og med. 18 løpere stilte til start i tidtakerklassen, og ikke overraskende var det Sebastian Børset som var først over målstreken.

Mer om Litj-lina, og deltakerlister finnes på Rindal IL friidrett sin facebookside.

Tre menn i idrettslagsdrakt som følger med bortover veien.