Nytt fra Svorka.

En mann med røs skjorte snakker i telefonen
Olaf fra Svorka.

Varmepumpe- den mest energieffektive måten å varme opp hjemmet

Ett hjem er ikke ett sted det er en følelse. Ikke la høye strømregninger ødelegge kosen. Å investere i en ny varmepumpe er både energisparende og miljøvennlig og sørger for en jevn og behagelig temperatur. Å endre varmekilde kan utgjøre en stor forskjell på strømregninga di, skriver Svorka i en pressemelding.

Ett møbel i hjemmet

Annonse:

Er du strømkunde hos Svorka får du nå 1000,- i rabatt på varmepumpebestilling frem til 31. oktober. Som strømkunde kan du også delbetale over strømfaktura i 5 år.

–Den var stor, klumpete og ikke spesielt estetisk pen å se på. Man gjorde nesten alt for å stue den unna. Nå er det ingen grunn til at varmepumpa ikke kan få hedersplassen i stua sier Olaf Karlstrøm, Salgs- og kundebehandler i Svorka.

Svorka har solgt varmepumper fra Toshiba i en årrekke, og nå tilbyr Svorka toppmodell fra Toshiba i ny oppsiktsvekkende og elegant utseende. Med nyheten Ask 25 er du sikret høy varmeeffekt og en bunnsolid kvalitet. Med sitt svært elegante uttrykk, rene linjer i heltre og nordiske preg er den ikke lengre bare en kilde til varme, men har blitt til ett smykke av møbel. Den er full av smarte funksjoner, strømsparevalg og takler sprengkulde ned til -30C.

Lønnsom investering

Å ha en jevn grunnvarme i huset gir en ekstra god start på dagen, uka og helga. Kanskje har man allerede tatt frem ulltøflene, varmeteppet og ullgenseren. Varmepumpe gir en helt eksepsjonell grunnvarme som ingen vedovn kan overgå forteller Olaf. I tillegg til å gi en behagelig innetemperatur gir den ett sunnere og renere inneklima og er en økonomisk og lønnsom investering da den bruker mindre energi enn den avgir i form av varme.

–Bestilling av varmepumpe kan enkelt gjøres via vår hjemmeside eller du kan ringe inn til våre dyktige kundebehandlere. Via bestillingsskjema går du enkelt og greit gjennom stegene som tar for seg stort eller lite hus, godt isolert eller dårlig isolert. Her får du god oversikt over kostnader og du kan velge tillegg som for eksempel varmepumpehus. Vi har varmepumper for enhver bolig. Er du i tenkeboksen eller har allerede bestemt deg for varmepumpe bør du nok være raskt ute dersom du ønsker å få den installert til jul, forteller Olaf. Her er det førstemann til mølla prinsippet. Vi etterstreber å kunne levere så raskt som det er mulig, men ved høy etterspørsel kan man påberegne noe tid.

Powered by Labrador CMS