Flere hester mot mål i et travløp på en stor travbane.

Rikstotoløp på Varig Orkla Arena lørdag

Førstkommende lørdag er det stordag på Varig Orkla Arena. Det kjøres rikstotoløp hver lørdag rundt omkring på landets travbaner, og denne gangen er turen kommet til banen i Orkland. Det er løp med høye premier, fra 40 til 60 000 i førstepremie.

Publisert Sist oppdatert

Da kommer det gode hester fra Østlandet. Hele fem hester fra vårt distrikt er med nå.

Søyset Norah og Frøy er med i det som heter Alm Rau Jos Æresløp. Før het det løpet Leangen Grand Prix, som det største 3-årsløpet i Midt-Norge.

Ellers så skal Scarselli og Tipo di Vittoria ut i et hoppeløp, mot tøff motstand, som det skal være på sånne dager.

Så skal Hongslo Viktoria også ut i et hoppeløp.

Dette blir spennende. Ta gjerne turen dit for å se på disse flotte traverne.

Det var også løp på Varig sist søndag, med fine prestasjoner av de lokale hestene.

Hongslo Viktoria til Martin Kjøren startet også da, og tok en fin 3. plass på tiden 30,2. Virket som det var litt krefter igjen, ho var innestengt på slutten.

En debutant startet også nemlig Tati No. Eiere til den 5-årige vallaken er Stine Grytskog og Ann Torild van Tienen. De har satt den brt i trening til Odd Arne Kjøsnes noen måneder for å finpusse hesten litt før start. Og Odd Arne fra Selbu har gjort en god jobb. Debuten endte på 6. plass på tiden 1,36,7.

3-årige Madonna LJ startet også i det samme løpet, den fikk ikke premie, tiden vart 1,37,6. Men merra til Jon og Randi Fiske viste mere stabile takter denne gang, så det er bare å trene på.

Så startet også Danny Delight til Irene. Nådde ikke helt opp denne gangen, den møter gode hester i det grunnlaget sitt, så det er ikke så enkelt.

Powered by Labrador CMS