"Fyrverkeri-saken" i Surnadal:

To personer har status som mistenkt 

Politiet i Surnadal opplyser at den såkalte "fyrverkeri-saken" snart er ferdig etterforsket.

Publisert

Politiet i Surnadal har etterforsket ulykkeshendelsen som skjedde i Surnadal nyttårsaften, da det samlet seg mye folk for oppskyting av fyrverkeri i rundkjøringa i Grytåfeltet. En person som var tilskuer til fyrverkeriet fikk en skade på øyet. Ifølge lokalavisa Driva er dette en alvorlig øyeskade, og den er trolig varig.

Politistasjonssjef Olav Halse ved Surnadal politistasjon sier til Trollheimsporten at politiet har prioritert denne saka høyt, og nærmer seg nå slutten på etterforskningen. Det er to ungdommer som har status som mistenkte i saken. Halse sier at saken etter alt å dømme blir ferdig etterforsket i løpet av kort tid. Saken blir da oversendt til en påtalejurist, som skal vurdere bevisene og ta en avgjørelse om hva som skal skje videre.

Halse forteller at politiet har avhørt flere vitner i saken, og at de også har fått tilsendt noen videoer fra publikum som var tilstede ved nyttårsfeiringen. Politiet var også til stede da fyrverkeri-ulykken skjedde, og vitneforklaringene og videoene har vært med på å gi et mer utfyllende bilde av omfanget av fyrverkeriet, sier politistasjonssjefen.

Powered by Labrador CMS