Ny daglig leder i Rindal Næringsforum, Karstein Mauset.

Ny daglig leder i Rindal Næringsforum

Karstein Mauset tilsatt som daglig leder i Rindal Næringsforum fra 1. november

Publisert Sist oppdatert

En allsidig leder

Karstein Mauset ble tilsatt som daglig leder i 50% stilling i Rindal Næringsforum fra 1. november. Med flere fagbrev og gjennom å ha vært ansatt i Rindals bedrifter som A Kvam, Letthus og T-komponent så har han god kjennskap til næringslivet i Rindal. Karstein er deleier i Rindal Næringspark og driver KM Service, i tillegg til en rekke styreverv. 

- Interessen for næringslivet i bygda var det som fikk meg til å søke, sier Karstein.

- Nå blir det en bra runde til de rundt 50 medlemsbedriftene i næringsforumet for å bli kjent med alle.

Alt henger sammen

- Å koordinere arbeidet i næringsforumet med arbeidet i bygdavekst prosjektet er viktig fremover, fremhever Karstein. Alt henger sammen, næringsutvikling, rekruttering til bygda, nybygging, helse, barnehager, kultur, idrett og friluftsliv. 

- Alt dette må være bra hvis folk skal komme hit.  Jeg tror ikke det vil bli mangel på arbeidsplasser hvis de som kommer hit er godt kvalifisert. 

- Min drøm er å kunne arrangere noe innen kultur på en scene som folk kommer på. Det er også en del av helheten, fortsetter Karstein.

Kompetanseløft

- Ellers håper jeg på et kompetanseløft ved hjelp av eksterne krefter. Som kan fortelle om innovasjon, søknadsprosedyrer for økonomisk støtte eller rett og slett bare har et positivt syn på ting. 

- Planen er også at det skal bli Optimistkonferanse igjen i forbindelse med "Kulturvukku".

- Ellers er det også en ambisjon å kunne hente inputs både fra næringsforeningene i Surnadal og Orkland, avslutter Karstein. Det er mye som skjer i Orkland.

Powered by Labrador CMS