Julekonsert i Rindal Kyrkje

Jo Sverre med band i Rindal Kyrkje

"Jula i hæmbøgda mi!"

Om lag 130 tilhørere var møtt frem i Rindal kyrkje for å høre Jo Sverre med band fremføre melodier fra deres nye album som slippes fredag 1.desember.

Publisert Sist oppdatert

Trollbandt publikum

Det er slett ingen overdrivelse å påstå at Jo Sverre med band nærmest trollbandt de rundt 130 musikkinteresserte som var møtt frem til konserten  i Rindal Kyrkje søndag kveld. Jo Sverre sin første konsert i hjembygda basert på egen jule- og vinter relatert musikk, og med en forsmak på hans nye julealbum.

Jo Sverre med band i Rindal Kyrkje
Jo Sverre med Olav Nergård Tørset på slagverk

Nytt julealbum

Jo Sverre åpna med flere låter fra det nye julealbumet "Desemberlys" som slippes fredag 1.desember. Et album med ny egenskrevet jule- og vintermusikk, på dialekt selvfølgelig.
Vi fikk blant annet høre tittelsporet "Desemberlys", "Kjem tilbake" (egentlig attendaitt på dialekt), "Året så ha gått" og  "Morgådan" fra det nye albumet, men det var også plass til eldre låter som blant andre"Så  mykkjy stær" og julesongen fra i fjor; "Jul i hæmbøgda mi". 

Jo Sverre med band. Fra venstre Conor Patrick, Jo Sverre Sande, Olav Nergård Tørset og Sondre Skogseth

Alt vel akkompagnert av Conor Patrick på flygel/orgel, Sondre Skogseth på bass og Olav Nergård Tørset på slagverk. 

Kjent ekstranummer

Kveldens siste melodi på det nesten 1 1/2 time lange programmet var julesangen fra 2015 "Takke for det oss har fått", men da applausen slapp løs i kirka, var de ikke tunge å be om et ekstranummer, og hva var vel mer naturlig enn at det ble "Ka om", som ble avrunda med stående applaus fra publikum. 

Jo Sverre, Olav og Sondre.

Konsertens høydepunkt ?  - Alle melodiene, helt enkelt! 

Det er vel slett ikke utenkelig at Jo Sverre sitt julealbum havner under mange juletrær i Rindal denne julen.

Powered by Labrador CMS