ANNONSE:

Denne kassen står i gangen i garderobeanlegget på Syltøran.

Har du fotballutstyr til overs?

Publisert

Surnadal sanitetsforening og Surnadal IL Fotball drar i gang en innsamlingsaksjon av pent brukt fotballutstyr. Begge organisasjoner har ulike henvendelser rundt dette gjennom året, og ønsker derfor å få til et permanent lager av utstyr som skal være tilgjengelig for både integreringsavdelingen, Nav og helsestasjonen i Surnadal kommune. Erfaringsmessig så er fotballaktiviteten en veldig viktig arena for nyankomne i bygda, og da ønsker vi å bidra til at alle kan delta på treninger og kamp med utstyret i orden.

Vi oppfordrer derfor alle som har BRUKBART fotballutstyr til overs til å levere dette til oss. Erfaringsmessig er nok mangt et fotballskopar fra i fjor nå blitt for små og nyanskaffelser er kanskje allerede gjort. Da er det fint at noen andre kan få nytte av overskuddslagrene rundt om.

Surnadal IL Fotball har laget en innsamlingskasse i gangen på garderobeanlegget på Syltøran hvor det nå enkelt kan leveres i en periode fremover. Ellers skal Surnadal sanitetsforening arrangere strikkekaffe på Frivilligsentralen førstkommende lørdag kl 11, hvor det også er muligheter for å levere.

Det vi ønsker er:

• RENE LEGGSKINN

• PENT BRUKTE FOTBALLSKO

• PENT BRUKTE HALLSKO

Alt må pakkes i ett og et par for å holde orden i systemet. Fotballutstyret blir sortert og lagret hos Surnadal sanitetsforening sitt lager på kommunehuset. Alt bør også være i ok god stand for gjenbruk.

Powered by Labrador CMS