ANNONSE:

Utekonsert på Orretoppen, Kårliåsen 164, 3. august

Trond Helge Johnsen er artisten som har noe ekte å fortelle oss. Historien om Trond Helge Johnsen er både forunderlig og sterk. Han blir betegnet som et løvetannbarn, som spirer gjennom asfalt og blomstrer tross vanskelige oppvekstforhold på barnehjem.

Mann med hatt
Trond Helge Johansen

Trond Helge er i dag en etablert sanger som blir hyllet av fremstående norske kolleger som omtaler han som en fantastisk formidler - en artist de tror på, utrustet med en gudbenådet stemme. Trond Helge er mann for å gripe det norske publikum med sin sterke historie. Med seg til Rindal har han selveste Jo Ranheim på gitar og kor,de fleste i Rindal vet nok av Jo og hans eminente gitarspill. 

Trond Helge Johansen og Jo Ranheim

I 2019 debutererte han med singelen «En rastløs sjel», og fulgte opp med duetten og singelen "Morgentroll" sammen med Henning Kvitnes. Høsten 2019 ble han med på duo-turnè sammen med Kvitnes. og ga senere ut sitt debutalbum "Under huden" i september 2020

I 2022 ga han ut sitt album nummer to, "Dans på Nevroser". Relasekonserten samlet 1000 mennesker i Olavshallen i Trondheim.

Konserten starter klokken 2000.

Billetter kr 350,- www.hoopla.no

Begrenset antall billetter

Powered by Labrador CMS