Øramartnan 2021

- Et kjempehumør på alle mann

Øramartnan er i gang på Surnadalsøra, etter ett års opphold. Til tross for et heftig regnvær er det mange som har tatt turen, av både utstillere og besøkende.

Publisert Sist oppdatert

Martnadskomiteen var tidligere i sommer forberedt på å måtte avlyse arrangementet om smittesituasjonen endret seg. Men det ble ikke nødvendig, så i år kunne folk igjen samle seg i gaten på Øra.

Ikke alle blir skremt bort av silregn og vind

De 30 bodene og teltene som var til disposisjon var nesten alle oppfylt med selgere. Flere regnkledde besøkende spaserte opp og ned gaten, samtidig som Trond Larsens Kvartet spilte muntre toner utenfor Billaget.

Imponert over hvor mange som tar turen

Under ett av teltene står Sara Akerfeldt og en gjeng blide damer og selger bakels og kaffe. De kunne fortelle at det hadde vært et imponerende antall besøkende innom martnaden så langt, selv med regnet som øste ned.

- Det er skikkelig god stemning her, og et kjempehumør på alle mann, forteller Akerfeldt.

Sara Akerfeldt, Eldbjørg Flatekval, May Britt Teilgård, Marie Tortoise og Linn Amalie Sveen Aresvik kunne friste med både bakels, kaffe og godt humør

De har også observert at både gjestene og utstillerne er flinke til å holde smittevern, med god avstand og håndsprit tilgjengelig i bodene. Samtidig ønsker de å skryte av alle utstillerne som holder stemningen oppe, selv i et vær man slett ikke forbinder med Øramartnan.

Nede i Billaget kan du se mange historiske fotografier fra Surnadalsøra






Vi får krysse fingrene for at været i morgen blir litt bedre!

Powered by Labrador CMS