Big Dancer KB, fremst i tredjespor, på vei mot seier på Leangen i et tidligere løp (Arkivbilde).

Flere lokale hester i aksjon

Publisert

Danny Delight har startet 2 ganger siden sist. Forrige mandag gikk den et fint løp helt til den slo over i galopp i utgangen av siste sving og ble da disket. Den pleier ikke å galoppere, men ifølge Ragnhild Bjørnbeth som kusket så måtte ho ta den ut for fort for å angripe.

I går kveld var det nytt løp, denne gang i travritt med Guro Berg som rytter. Det var hardt selskap, men klarte en 5.plass på tiden 1,17,7. Eier her er Irene Løfaldli.

Dette løpet vant for øvrig Acers Fantasy, som er hjemmehørende i Bjugn. Men den er oppdrettet av ex-rindalingen Jo Skjølsvold.

Stormare til Nils Stokke startet også i går kveld, også det i travritt, og med Guro Berg som rytter. Der var det en spesiell distanse, 1100 meter, og selv om han ikke nådde helt opp, så gjorde den et veldig bra løp på den sterke tiden 1,25,2. Var også veldig gode konkurrenter i det løpet, så når den kommer ut i sitt vanlige grunnlag så kan Stormare absolutt hevde seg.

Big Dancer KB startet forrige mandag, vart nr.6 på ny rekord 1,18,1. Hesten til Heidi Røen Solheim har startet jevnt og trutt siste halvåret, og skal nå få seg en lten pause.

Også må vi nevne Rappnor til Lene Søyseth som vart nr.3 på Biri den 23/10.Det er en veldig bra hest som har hatt noen veldig gode sesonger før, men i år har han liksom ikke vært så god. Kanskje den kommer for fullt nå.