ANNONSE:

Kursleder Øyvind Dalen
Kursleder Øyvind Dalen

Vil du bli klubbdomer? Rindal IL Fotball inviterer til klubbdommerkurs!

Fotballavdelingen i Rindal IL ønsker flere klubbdommere og inviterer derfor til ett kveldskurs som klubbdommer. Nye klubbdommere vil først og fremst bli benyttet til kamper i barnefotballen. Vi oppfordrer spesielt spillere på ungdomslaga våre til å melde seg på, og håper også at voksne – både spillere, tidligere spillere/dommere og alle andre som kan tenke seg litt ekstra aktivitet innen fotballmiljøet melder seg på.

Informasjon om kurset

Dato: Onsdag 01. september 2021
Tid: 18:00 (til ca 20:00)
Sted: Rindalshuset (Møterommet)
Kursholder: Øyvind Dalen

Hvem kan delta?:
Alle som er født i 2008 og tidligere. Tidligere aktive dommere og spillere oppfordres spesielt til å melde seg på. Trenere/lagledere som vil oppdatere seg på regelverket er også hjertelig velkommen.

Hva vil det si å være klubbdommer?:
En klubbdommer dømmer fotballkamper i sin egen klubb. Det er i hovedsak kampene i aldersklassen 7 - 16 år, der fotballkretsen ikke setter opp dommere. For det meste 5'er eller 7'er-kamper.

Hva går kurset ut på?:
I kurset vil du lære deg spillereglene og retningslinjene for fotballspillet. Vi vil også gå i gjennom tegnene til dommeren. I tillegg vil vi diskutere hvordan du bør opptre i ulike situasjoner, det være seg i forhold til frispark, kjeftbruk fra spillere og lignende.

Hva skjer etter kurset?:

Etter gjennomført kurs er du godkjent klubbdommer. Hvis du vil bli aktiv får du fløyte, regelbok og dommerdrakt til odel og eie. Klubben vil sette deg opp på kamper som du får dømme. Så langt vi får det til vil du få en observatør som gir deg en tilbakemelding og noen gode tips på veien videre de første kampene. Du vil også få betaling pr. kamp du dømmer!

Påmelding:
Vi vil vite hvor mange som vil delta, så ber dere sende ei melding til Morten Møller tlf 95770482 eller e-post mor-mo@online.no for påmelding innen mandag 30. august.

Link til invitasjon her.

Powered by Labrador CMS