En maskot (fugl) sammen med en deltaker i et barneskirenn.
Snedi

Klart for Barnas mini-VM i Surnadal

Barnas mini-VM og VM-maskoten Snedi kommer til Surnadal onsdag 14. februar. Da blir det maskotdans, VM-stemning og mange artige skileikløyper.

Barnas mini-VM er en omreisene skikarusell, som bidrar til gode skiopplevelser for barn i nærheten av der de bor. På onsdag blir det VM-stemning i Surnadal.

- Målet er at dette skal være årets artigste skirenn, med flere løyer tilpasset barn med ulike skiferdigheter. Det blir også en fin ramme rundt arrangementet med musikk, maskotdans, premie til alle deltakere og avslappet atmosfære uten tidtaking og stress, sier Espen Kalkvik, nestleder i Surnadal IL.

Barnas mini-VM reiser i vinter rundt i hele landet for å skape VM-stemning og skiglede for barn og familier. Prosjektet er en del av oppkjøringen til Ski-VM i Trondheim i 2025.

- Maskoten Snedi er veldig populær og skaper masse god stemning og engasjement under Barnas mini-VM arrangementene. Det er ingen tvil om at mange liker å ta med barna på ski og at skitradisjonen i Norge fortsatt står sterkt. Nå håper vi at mange av familiene som deltar på mini-VM, også ønsker å ta turen til Trondheim under mesterskapet om ett år, sier prosjektleder for Barnas mini-VM, Live Spilker.

Det er i alle fall ingenting i veien med engasjementet i Surnadal. De gleder seg veldig til Barnas mini-VM, men ikke minst til VM i Trondheim.

- Vi ønsker å oppleve VM. Det er det ingen tvil om. Men samtidig er det veldig viktig for oss å skape engasjement lokalt. Det bidrar Barnas mini-VM med og det er vi veldig takknemlig for. Vi håper mange kommer til Nordmarka onsdag klokka 18:00, sier Espen Kalkvik.

Kanskje kommer også to maskoter fra Sparebanden/Sparebank 1 på besøk.

Les mer om arrangementet på Surnadal IL sin Facebookside.

Et barneskirenn
Et barneskirenn
Et barneskirenn
Powered by Labrador CMS