Pressemelding:

Malme og Alti inngår samarbeid om Vestnes Brygge

Det er inngått avtale om utvikling og forvaltning av kjøpesenteret Vestnes Bygge på Vestnes i Møre og Romsdal. Vestnes Brygge AS, som er eier av senteret, har nylig signert avtale med Alti Forvaltning AS.

Vestnes Brygge ligger sentralt plassert i Vestnes, midt mellom Molde og Ålesund. Vestnes har et kompakt sentrum med mange butikker i gåavstand. Vegg i vegg med senteret ligger Sport1, Europris og Bunnpris samt flere leilighetskomplekser, treningssenter og båthavn.

Vestnes Brygge åpnet dørene i 1988. De siste 30 årene har senteret vært gjennom flere utvidelser, og det siste byggeprosjektet sto klart i 2011.

Et flott glassbygg over gågaten i sentrum som kalles Bryggetorget. Bryggetorget fungerer i dag som en markedsplass for lokale mat- og husflidsprodusenter, og er et samlingspunkt for ulike aktiviteter og arrangementer.

Senteret er i dag ca.7500 kvm og huser 23 leietakere innen handel, frisør, helse og velvære samt ulike servicebedrifter.

Avtalen med Alti er inngått med virkning fra 1. mars 2021. Lars Ove Løseth, adm.dir. i Alti Forvaltning AS, er glad for å ha inngått et samarbeid med Malme og kommenterer at Vestnes Brygge er et spennende senter å få inn i porteføljen.

Lars Ove Løseth

– Her skjer det fornyelse fra aktive eiere, og det er dyktige aktører som holder til i senteret. Vi har tro på at Vestnes Brygge kan videreutvikles ytterligere.

Roger Malme, daglig leder i Malme AS, har tro på at dette blir et godt samarbeid som vil gjøre Vestnes Brygge mer attraktiv.

Roger Malme

– Alti er en stor kjøpesenterkjede med lang erfaring innen kjøpesenterdrift. Dette samarbeidet vil styrke vår markedsposisjon og gi oss nye muligheter til å utvikle senteret videre.

Powered by Labrador CMS