Pressemelding:

Surnadal MDG presenterer sine kandidater

I en pressemelding skriver Surnadal MDG at de har hatt nominasjonsmøte og vil presentere sine kandidater.

Nominasjonskomiteen har bestått av Eli Vullum Kvande (leder), Kjell Gunnar Polden og Erik L. Moen. Eli Vullum Kvande som er MDG sin representant i kommunestyret, stiller ikke til gjenvalg. Hun ønsker å bygge partiet større, og ble på årsmøtet valgt som styreleder for lokallaget.

Nominasjonskomiteen er stolte over å presentere en liste med stort mangfold, både av personer, busted, yrke og alder. Vi har Kjell Gunnar Polden på 1. plass, som vi mener er den riktige mannen for oss til å fronte partiet. Han kjenner mange, og vil derfor også være en perfekt folkevalgt. Han ønsker dialog med alle, og er lett å ta kontakt med. Han er fremoverlent, løsningsorientert og har stor kapasitet. Kjell Gunnar brenner for frivilligheten, inkludering av alle, psykisk helse og rus.

På 2. plass har vi Kjell Johan Larsen som man kan si er en bærekraftsbauta, og som har en tyngde innenfor næringslivet få kan måle seg med. Han sitter med en kompetanse som vil komme hele kommunen til gode når han kommer inn i kommunestyret.

Slagordet for partiet er mennesker og miljø, og vi har de beste kandidatene til å jobbe med akkurat det. Vi skal jobbe for en bærekraftig samfunnsutvikling for kommunen vår!

Listeforslag Surnadal MDG 2023
Listeforslag Surnadal MDG 2023
Powered by Labrador CMS