Vårarrangement i Rindalshuset

Kreativiteten blomstrer i kulturskolen

Tirsdag kveld arrangerte kulturskolen tradisjonell forestilling, konsert og utstilling med elevene fra Rindal og øvre Surnadal. Publikum fikk oppleve stor spennvidde og mye kreativitet i det kulturskoleelevene har jobba med det siste halvåret.

Publisert Sist oppdatert

Rektor i Surnadal og Rindal kulturskole Torbjørn Larsen ønsket publikum velkommen til utstilling, teater og konsert i Rindalshuset. Dette er et årlig arrangement der elevene får vise fram til foreldre, besteforeldre, søsken og andre hva de har holdt på med med i vårhalvåret.

Rektor Torbjørn Larsen, kunstelevene Sofia, Mona, Klara og Inga, og Anne Marie Rognskog, som har vært vikarlærer i visuell kunst i vår.

Omsaum, eller redesign...?

Larsen fortalte at elevene i visuell kunst har prøvd seg på "omsaum", som det heter på surnadalingenes skriftspråk - eller "redesign", som rindalingene antakelig kaller det. De har også laget litt bildekunst som var utstilt.

Omsydde Vårsøg-t-skjorter. Redesign, heter visst dette på rindaling... ;)
Klara, Maja og Inga med sine kreasjoner.
Tegninger. Kopier av bilder.
Visuell kunst.
Fem av kunstelevene var med på utstillinga. Sofia i redesignet kjole for anledningen, Mona, Inga (med kreativ ansiktsmaling, selv om det ikke kommer så godt fram på bildet), Klara og Maja.

Drama med dramatikk

Jentene i dramagruppa hadde skrevet sin egen forestilling, med teater, dans og sang. Stykket handler om en liten jentegjeng som skal på hyttetur. Noen gutter i klassen hører om dette, og drar for å skremme jentene. - Men hvem blir mest skremt, egentlig?

Lilja, Ane, Mari, Leah Elvira, Amanda, Ingrid, Sofie, Signe og Ingrid var med på drama-forestillinga.

Musikalsk glede og mangfold

Musikkelvene viste et stort mangfold i framføring og i musikksjangere. Noen av elevene er helt ferske, men veldig engasjerte, og noen har blitt imponerende dyktige musikere og sangere etter mange år i kulturskolen.

Arnfinn spilte med lærerne Rune og Alex.
Airo, Rune og Alex,
Håkon, Ole Edvard, Ingrid og Ane spiller piano.
Daniel, Uma, Bastian og lærer Rune.
Daniel, Mona, Uma, Bastian og Rune.

Disse har vært med på visuelle kunstfag: Sofia Landsem, Mona Løften, Amalie Røen Haltli, Anna Børset, Inga Blomstrand Harang, Mia Iren Fosseide, Maja Krogh Skjermo, Linda Jennifer Garcia Elshaug, Klara Fosseida Bjørnås og Erik Hagen.

Drama: Amanda Sellie-Elshaug, Ingrid Svanem, Leah Elvira Furuhaug, Mari Jonli Anshus, Sofie van Til, Ane Bakk Solem, Kristin Svanem, Lija Bolme-Moum og Signe Halgunset.

Musikk: Ida Storholt, Ingrid Svanem, Arnfinn Negaard, Airo Tyrholm, Kristin Svanem, Ole Edvard Bolme, Håkon Glærum Svanem, Uma Børset Bekken, Bastian Børset Bekken, Daniel Løset, Mona Løften.

Powered by Labrador CMS