En ung gutt, tenåring, som trener på kulestøt på en utendørs idrettsbane. Han står i ringen med kula over skuldra, klar til kast.
Sigve Holten vant kulestøt i UM i Ulsteinvik fredag.

Sigve Holten med seier i kule og Magnus Øyen nr 3 på 800m

Denne helga arrangeres UM i friidrett innendørs i Ulsteinvik.

Fredag ettermiddag vant Sigve Holten, Surnadal IL, kulestøt i klassen G15. Han vant klart, med et støt som var over to meter lenger enn andremann på lista.

Lørdag deltok Magnus Øyen, Rindal IL, på 800-meter i klassen G16. Han kom i mål på tredjeplass.

Dette skriver Rindal IL friidrett på sin facebookside:

Etter et offensivt løp, kom Magnus Øyen inn til bronse på tiden 1,58,11, hans nest beste 800m om vi også tar med utendørstider. Og 4,5 sek raskere enn UM inne i fjor. Magnus la opp løpsopplegg etter feltets raskeste mann, Sondre Søgård Lehmann, Lørenskog, som har løpt sterke 51,52 og 1,22,43 hhv på 400 og 600m i vinter. Magnus satset på en kontrollert første runde, deretter kjøre for fullt fra 200-600m og så fikk det bære eller briste siste 200m. Tross den gode tiden, var det et uryddig løp, spesielt med en drøy sving ut på 2. runde. Passeringstidene viser at det «brast» litt på siste runde: 28,2-27,7-29,8-32,5. Magnus gikk i tet etter 250m, og bare 2 mann maktet hans tempo. Vinneren Lehmann løp lett i rygg og passerte Magnus 150m fra mål. Et sterkt løp på 1,55,50 som er ny mesterskapsrekord. Gullvinneren fra i fjor, Åsmund Sunde Førde, Jølster, passerte Magnus på oppløpet og kom inn på ny pers, 1,57,16.

Seks unge gutter, tenåringer, som løper på en innedørs friidrettsbane. De ligger ganske tettt i løpet.
Magnus Øyen (t.v.) gikk i tet etter 250m.
Tre unge menn, tenåringer, på seierspallen med medaljer rundt halsen. De er kledd i løpedrakter.