Sander Smevoll (arkivbilde)

Tabelltopp etter tredje strake seier

Publisert

Surnadals A-lag i 4. divisjon tok imot Eide og Omegn på Syltøran fredag kveld. Gjestene gikk opp i ledelsen 1 - 0 i det 9. spilleminutt, men ti minutter senere slo Surnadal tilbake og utlignet til 1 - 1 etter scoring av Sander Smevoll. Frikk Hauglann Talgø førte Surnadal opp i ledelsen 2 - 1 i det 33. spilleminutt, og like før pause banket Tore Næss inn et langskudd som sørget for at hjemmelaget kunne gå til pause med ledelse 3 - 1.

Surnadal var best i regnværet på Syltøran, og hadde full kontroll på kampen. Spillende assistenttrener, Stein Todalshaug, satte inn hjemmelagets fjerde og siste scoring i det 50. spillminutt.

Surnadal er, som eneste lag i avdelingen, ubeseiret etter tre kamper, og overtok med dette tabelltoppen i 4. divisjon Nordmøre og Romsdal.

Neste kamp for Surnadal er førskommende onsdag. Da kommer eliteserielaget KBK til Syltøran for å spille 1. runde i NM. Neste seriekamp er søndag 15. mai borte mot Dahle.

Kampfakta Surnadal - Eide og Omegn FK 4 - 1 ( 3 - 1 )