Rindal - KIL/Hemne 2 8-1

Scoringer Rinnvollen
Roy Bolme gir Rindal Il ledelsen 3-1 på straffespark i siste spilleminutt i 1.omgang

Åpnet høstsesongen med storseier....

Rindal IL sitt herrelag i 5.divisjon slo KIL/Hemne 2 komfortabelt 8-1 på Rinnvollen

Publisert

Store forventninger etter vårsesongen

Det var nok knyttet store forventninger til Rindal IL sin første hjemmekamp for høstsesongen etter at de tok fotballferie på tabelltopp. Kveldens motstander derimot, KIL/Hemne 2 ferierte i motsatt ende på tabellen. Det var nok derfor mange av de vel 150 fremmøtte tilskuerne som forventet en lett seier og mye mål på Rinnvollen fredagskvelden.

Tilskuere på Rinnvollen
Forventningsfulle tilskuere på Rinnvollen i sol og fint sensommervær

Og Rindal IL tok oppskriftsmessig føringen på en innbydende, men litt våt gressmatte på Rinnvollen. Og i løpet av de 10 første spilleminuttene kunne vi notere flere målsjanser til Rindal IL, uten at de ble omsatt til mål.

Kalddusj

Etter 13 minutter, ut av ingenting og mot spillets gang, gjenvant KIL/Hemne 2 ballen langt inne på Rindal Il sin banehalvdel, og Stian Sæter satte ballen forbi Anders Grytbakk i Rindal ILs sitt mål. 1-0 til KIL/Hemne 2.
Rindal IL trengte noen minutter til å riste av seg denne kalddusjen, men noterte seg rundt halvspilt omgang for flere store sjanser, før Sondre Bolme velfortjent utlignet for Rindal IL etter 26 minutter ut i første omgang.

Scoring på Rinnvollen
Daniel Hagen Eide gir Rindal Il ledelsen etter 37 minutter i 1.omgang

Rindal IL fortsatte presset utover i omgangen, og etter 37 minutter ga Daniel Hagen Eide Rindal IL ledelsen 2-1, før Roy Bolme sørget for at rindalingene kunne gå til pause med en 3-1 ledelse, etter å ha scoret på straffespark, etter selv å blitt felt.

Klar dominans også i 2.omgang

2.omgang begynte som 1.omgang sluttet, med et klart press fra Rindal IL mot KIL/Hemnes mål. Og målene rant jevnt inn , og da dagens dommer Mohammad Isa Shahamat blåste av kampen sto det hele 8-1 til Rindal IL.

Målene kom slik:

4-1 ved Roy Bolme etter 49 minutter , 5-1 ved Martin Bolme Fjerstad etter 56 minutter, 6-1 ved Mikkel Bakken etter 69 minutter, 7-1 ved Sander Staurseth Strømme etter 77 minutter, før Daniel Hagen Eide fastsatte sluttresultatet til 8-1 i det 81. spilleminutt. KIL /Hemne 2 fikk Edvard Leander Spjøtvold utvist etter sitt andre gule kort på slutten av kampen, uten at det påvirket sluttresultatet.

Roy Bolme øker ledelsen til 4-1 tidlig i 2.omgang.

Selv om seieren var relativt klar, kunne Rindal IL med mer effektivitet og presisjon foran KIL/Hemne 2 sitt mål, nok kunne scoret 4-5 mål til.

Flere av Rindal IL sine sjanser og scoringer kom etter frispilling på kantene

KIL/Hemne hadde ikke stort flere målsjanser gjennom kampen enn den de scorte på i første omgang.

Daniel Hagen Eide fastsetter sluttresultatet til 8-1