Rindal Il Herrer - 4.div

En fotballkamp på en gressbane
Rindal IL Fotball Senior - arkivfoto

Sterk borteseier mot Kolstad!

Slo Kolstad 4-2 etter scoringer av Sondre Næss Bolme, Daniel Hagen Eide og Magnar Reitan.

Publisert Sist oppdatert

Rindal Il tok tre velfortjente poeng i sin første hjemmekamp, for anledningen på Heggøya stadion, og sto med fire poeng før kveldens kamp mot Kolstad i Kolstad Idrettspark i Trondheim.

Kolstad åpner kampen best og presser Rindal de første 5 min. Etter det klarer Rindal å komme mer med i banespillet, og kommer til flere avslutninger uten at det er de store målsjansene. Resten av omgangen har Rindal et spillemessig overtak, og etter 33 minutter tar de ledelsen 1-0 etter et langskudd fra 20 m fra Sondre Næss Bolme.

Etter 42 minutter får Kolstad et frispark i farlig posisjon på hjørnet av 16 meteren, som Anders Grytbakk redder. Rindal går til pause med en 0-1 ledelse, etter å ha hatt de fleste sjansene i første omgang.

Rett i angrep etter pause

Etter pause går Rindal rett i angrep og Sondre Næss Bolme scorer før det har gått minuttet. 0-2 til Rindal IL. Etter det bølger kampen frem og tilbake og Kolstad har en stor sjanse etter 56 minutters spill. Rindal slår imidlertid tilbake og Daniel Hagen Eide header ballen i mål og legger på til 0-3 bare noen minutter etterpå.

Så reduserer Kolstad to ganger, først etter 65 minutter og så etter 70 minutter, og det står plutselig 2-3. Målscorere  for Kolstad er Thomas Johansen Vatle og Fredrik Sagen Harbak.

To minutter på overtid legger Magnar Reitan på til 2-4 og Rindal IL kan innkassere 3 nye poeng etter en sterk kamp i Kolstad Idrettspark.

Se også Rindal IL Fotball sin kamptråd på deres Facebook sider.