Nordmarksløpet

Årets Nordmarksløp gikk i strålende påskevær. Her fra starten i konkurranseklassen

Nordmarkløpet i strålende påskevær

Lørdag ble Nordmarksløpet arrangert for 39. gang. Med et upåklagelig vær var det rundt 40 skiløpere som spente på seg skiene for å ta en runde eller to i løypene fra Tørsåsløa i Tørsetmarka.

Trimklassen

Klokken halv elleve var de første mosjonistene på plass. De kunne velge mellom en runde på enten fem eller tolv kilometer.

Britt Heggem gikk Nordmarkløpet for trettiende gang, og fikk utdelt en fin vase som utmerkelse. Britt syntes været var upåklagelig, men hun kunne ønske flere ble med på løpet.

Britt Heggem får utdelt vase av Johan Landsem, utmerkelsen for 30 gjennomførte Nordmarksløp

Etter vel gjennomført løp var det mulig å kjøpe nystekte vafler og nyte solen i solveggen ved Tørsåsløa.

En skiløper som har tatt av skiene sine og holder dem opp.
Tor Egil Heggset, fra Surnadal IL, etter endt løp.
Ildri Grytbakk Heggem får utdelt diplom sammen med far, Tore Heggem.

Ildri Grytbakk Heggem gikk også i trimklassen. Hun var debutant og fikk et diplom som bevis på deltagelsen .

To mannlige skiløpere
Ola Kristian Løset (til venstre) og Reidar Løset gikk i trim klassen

Alle deltagere var med i trekning av gavepremier fra lokale bedrifter i Rindal. Totalt åtte gavepremier ble delt ut.

Konkurranseklassen

Konkurranseklassen under årets Nordmarkløp bestod av  fire løpere i herreklassen og to i dameklassen, alle startet ved fellesstart.

Morten Svinsås, Meldal Spk, vant herreklassen

Midtveis i løpet ledet Morten Svinsås, rindaling som går for Meldal IL. Han passerte 12 km på 38 minutter, og vant til slutt herreklassen med en vinnertid på 1 time og 18 minutter.

Anne Line Evenstad, SK Vidar, og Marie Furuhaug, Byåsen IL, gikk i konkurranseklassen for damer.

Dameklassen ble vunnet av Marie Furuhaug, fra Byåsen IL.

Vinnerne av både dame- og herreklassen ble premiert med et gavekort på 1000.- kroner hver.

Fullstendig resultatliste finner du etterhvert på Rindal IL sin hjemmeside.