Målbonanza på Kyrksæterøra

Mandag 11. mars er 1. kvalifiseringkamp i NM. Surnadal Menn Senior A har reist til Kyrksæterøra for å møte KIL/Hemne.

Publisert Sist oppdatert

Kampen spilles i Sodvinhallen med avspark klokken 19.00.
-Rammene rundt kampen er optimale, og spenningen er virkelig tilstede, når disse lagene møtes til avspark. Og her er det «vinn eller forsvinn», med kun 1 tilgjengelig billett til 2. kvalifiseringsrunde.
Dette skriver Surnadal IL Fotball som kommenterer kampen underveis på sin Facebook side.

Startoppstilling:

Snekvik
Øyen Saltrø - Dalsegg Sæter - Smevoll - T. Bæverfjord
Løfaldli - Næss - Hyldbakk Kvande
Fiske Kvande - Gjul - Hauglann Talgø

Kampen er igang

Den første halvtimen skjer det ikke stort, Surnadal spiller godt og har hatt 4 cornere i sin favør. Etter 26 minutter har Fiske-Kvande en sjanse, men det blir ikke mål.
Hjemmelaget scorer etter 31 minutter, da de kontrer etter SIL har mistet ballen.
Stillingen står 1-0 til KIL/Hemne.

Surnadal utlikner på overtid av 1. omgang, stillingen er da 1-1.
Kaptein Tore Næss smeller den i mål fra 14-15 meter med god hjelp fra Hyldbakk Kvande.
1-1 til pause.

2. omgang begynner og Mogstad går inn for Løfaldli.
64 minutter har gått og Hyldbakk Kvande setter den i mål på retur, etter keeperen reddet skuddet fra Smevoll. Dette melder Juras på Facebook.
Surnadal leder og stillingen er 1-2.

Bare 4 minutter går og nok en gang scorer bortelaget. Målet til hjemmelaget står tomt og Gjul sender ballen i mål slik at Surnadal nå leder med 2 mål på hjemmelaget, 1-3 til Surnadal etter 68 minutter.

KIL/Hemne reduserer ledelsen kun 2 minutter etter målet til Gjul.
Lagene har nå spilt i 70 minutter og har til sammen scoret 5 mål, stillingen i Sodvinhallen er foreløpig 2-3.

78 minutter og ledelsen øker når Tore Bæverfjord skyter mot mål, ballen går ikke inn, men Fiske Kvande venter på returen og scorer på åpent mål.
Surnadal Menn Senior A leder og stillingen er nå 2-4.

Ordinærtid er over, men etter 3 minutter inn i overtiden score hjemmelaget og stillingen står 3-4.

Kampen er over og hele syv mål ble scoret på Kyrksæterøra.
Gratulerer masse til Surnadal Menn Senior A som stakk av med seieren!