Pressemelding Aurora Eiendom:

Lars Ove Løseth

Aurora Eiendom AS noteres på Euronext Growth Oslo

Kjøpesenterselskapet Aurora Eiendom AS har fått godkjent sin søknad om opptak til handel på Euronext Growth. Første noteringsdag er i dag, onsdag 15. desember.

Aurora Eiendom varslet onsdag 1. desember at de hadde levert inn en søknad om opptak til Euronext Growth Oslo. Søknaden ble godkjent mandag 13. desember, og selskapet noteres nå på Euronext Growth. Børsnoteringen kommer i rekken av viktige hendelser i selskapets første driftsår.

- Kjøpesenteret er og vil forbli en viktig del av folks liv. Dette visste vi da vi etablerte Aurora Eiendom i juni. Siden da har vi jobbet hardt med vekststrategien. Børsnoteringen markerer nok en viktig milepæl i et hendelsesrikt første driftsår for Aurora Eiendom. Den markerer også starten på videre vekst og verdiskaping for våre aksjonærer, sier Petter A. Stordalen, styreleder i Aurora Eiendom.

De største aksjonærene i selskapet er Eiendomsspar AS, Joh Johannson Eiendom AS, NREP, Strawberry Shopping AS, Alti Invest AS, Varner Invest AS, Stokke Industri Eiendom AS og AS Clipper.

Aurora Eiendom eier Vinterbro Senter i Ås kommune utenfor Oslo, Amanda Storsenter i Haugesund, Nerstranda i Tromsø, Farmandstredet i Tønsberg og Nordbyen i Larvik.

- Aurora Eiendom skal fortsette å investere i sentre som er ledende i sine nærområder, har god beliggenhet og en attraktiv miks av butikker og tjenester. Vi gikk mot strømmen i markedet og satset på disse sosiale samlingsplassene tidligere i år. Nå har vi store ambisjoner om videre vekst og investeringsmuligheter i 2022. Aurora Eiendom har allerede en fantastisk aksjonærgruppe i ryggen. Med børsnoteringen gleder vi oss til å få enda flere aksjonærer med på laget, sier administrerende direktør Lars Ove Løseth i Aurora Eiendom.

Aurora Eiendom AS innhentet 2 milliarder kroner i ny aksjekapital i juni, hvorav 1 377 millioner kroner var forhåndstegnet i en rettet emisjon mot 11 hjørnesteinvestorer. Ytterligere 623 millioner kroner ble innhentet fra 75 nye aksjonærer i en overtegnet emisjon. DNB Markets, Sparebank 1 Markets og Pangea Property Partners var tilretteleggere i kapitalinnhentingen.

I forbindelse med opptak til handel på Euronext Growth er DNB Markets, en del av DNB Bank ASA, tilrettelegger, og Wiersholm rådgiver for tilrettelegger. Ro Sommernes advokatfirma DA er juridisk rådgiver og Storm Communications er kommunikasjonsrådgiver for selskapet.

Powered by Labrador CMS