Mann holder foredrag
Avdelingssjef i AMFI Kreativ Surnadal, Stig Husby ønsket velkommen til fagfrokost.

Kreativ fagfrokost

Et tjuetals fremmøtte fra næringslivet i Surnadal og Rindal fikk med seg en både velsmakende og interessant fagfrokost hos Amfi Kreativ i Surnadal tirsdag.

Publisert Sist oppdatert
Et delikat frokostbord møtte deltagerne på AMFI Kreativ sin fagfrokost

Praten satt løst rundt frokostbordet på AMFI Kreativ sin første fagfrokost tirsdag morgen på Skei. Her var deltagere fra Troll Dekor/Trollheimen Bilpleie, Procon digital, Nordmøre Folkehøgskole, Hammerstuene, Blomsterhaug forlag, Norsk kvalitetsmat, Ebotech, Coop Fag Surnadal, Thon Holding, Surnadal og Rindal Begravelsesbyrå, Surnadal Transport og Midtnorsk bedriftshelsetjeneste.

Rundt 20 deltagere fra næringslivet deltok på fagfrokosten

Amfi Kreativ, med sine 15 ansatte, flyttet fra AMFI senteret til nyoppussede lokaler i Svartvassvegen på Skei i 2022. AMFI Kreativ har i tillegg til avdelingen i Surnadal også en avdeling i Oslo, og ansatte i Bergen og Stockholm. 

- Ved å invitere til en fagfrokost kan vi vise oss frem til det lokale næringslivet i Surnadal og Rindal med omegn og vise hva vi kan tilby, sier Eirin Torheim Rendal, prosjektleder i AMFI Kreativ.

- Vi har kunder flere plasser i landet også i dag, fortsetter Eirin. Blant annet i Longyearbyen.

Tilstede fra AMFI Kreativ under dagens fagfrokost var fra høyre: Fay Mossing, Stig Husby, Anne Sigrid Hafsås Tjugum, Eirin Torheim Rendal, Maria Hagerupsen Halle og Marthe Snøfugl

Avdelingsleder i AMFI Kreativ, Stig Husby, ønsket alle velkommen til fagfrokost. 

- Vi er distriktets største fagmiljø innen reklame og markedsføring, sier Husby, og målet for dagen er å dele verdifull innsikt og trender innen markedsføring som kan være til nytte for din virksomhet. 

Maria Hagerupsen Halle , som jobber som designer tok deretter opp tema som "Meta - hva nå". Er Facebook en "SoMe" dinosaur eller tidenes "Comeback - Kid"? Hun viser til at det er flere på Facebook og Instagram nå enn noen gang før.

Dame holder foredrag
Maria Hagerupsen Halle holdt et et engasjerende foredrag

Videre tematikk på fag-frokosten var metodikk for å øke relevans og synliggjøring av egne nettsider.

Fagdelen av frokosten ble oppsummert  med tips til forsamlingen om hvordan de best kunne ivareta merkebygging og markedsføring. 

Fagfrokosten ble avsluttet med en konkurranse

Hver av de fremmøtte får en gratis rådgivnings- eller produksjons time. Og som ikke det var nok, var det mulig å vinne 4 ekstra timer i en konkurranse som var rigget til inne i kontorlandskapet til AMFI Kreativ. 

- Vi har alt fått gode tilbakemeldinger på seminaret, kunne Stig Husby fortelle på slutten av dagen.

Powered by Labrador CMS