Rindal IL Damer 5 med storseier

Begivenhetsrik håndballhelg i Rindalshuset

Kjempekamp av Rindal Damer 3 mot serieleder Godøy/Valder og storseier til Rindal IL Damer 5 over Hitra/Frøya

Storseier og thriller

Håndballhelgen åpnet med Rindal IL D5 mot Hitra/Frøya. 5.divisjonslaget sanker stadig poeng, og det var ingen tvil om hvor seieren skulle havne.  Rindal IL vant hele 35-11 etter at det stod 14-8 til hjemmelaget ved pause. Laget har nå klatret opp til  3.plass i sin avdeling.

En damehåndballkamp
Rindal IL D3- Hitra/Frøya

Så var det Jenter 13-laget sin tur. Her ble det dessverre for hjemmelaget et 15-22 tap for Ranheim, etter at lagene gikk til pause etter en jevnspilt førsteomgang med en ettmålsledelse 9-10 til bortelaget Ranheim.

En håndballkamp.
Rindal IL J13 - Ranheim

Dagens thriller var utvilsomt oppgjøret i damenes 3.divisjon, da Rindal IL D3 tok imot serieleder Godøy/Valder som siste kamp på lørdagens program. Rindal IL åpnet forrykende og var oppe i en 7-3 ledelse midtveis i første omgang. Kampen jevnet seg imidlertid etterhvert ut, og Rindal IL kunne gå til pause med en 10-9 ledelse. Utover i kampen fulgte lagene hverandre tett, og midtveis i omgangen tok Godøy/Valder over ledelsen for første gang i kampen, da de gikk opp til 13-14.  En ledelse de beholdt helt til 6 sekunder før slutt. Da hadde Rindal IL klart å hente igjen ledelsen og utlignet til 19-19, godt hjulpet av et entusiastisk hjemmepublikum.

Rindal IL D3- Godøy/Valder

I siste sekund fikk Godøy/Valder et straffekast som målvakt Hilde Søyseth reddet mesterlig. Dermed ble det poengdeling mellom Rindal IL og  Godøy/Valder i Rindalshuset etter en utrolig spennende kamp.

Les trenernes vurderinger av kampene på Rindal IL Håndball sine Facebook-sider.