Bolme Pensjonat 1 mai 2010_1024x681

Bolme Pensjonat

Medlemsruletten nr. 38

Trollheimsporten fortsetter presentasjonen av medlemmene. I medlemsruletten skal vi i løpet av 2011 presentere alle bedrifter, lag og organisasjoner som har valgt å markedsføre sin virksomhet gjennom oss. Så langt har vi presentert 37 medlemmer. Som nr. 38 på listen kommer en 73 år gammel bedrift, vi skal i dag bli bedre kjent med Bolme Pensjonat.


Om Bolme Pensjonat
Pensjonatet ligger ved Fv 65 i Rindal kommune innerst på Nordmøre. De har i alt 9 rom med 20 senger, WC og dusj. Ellers har de selsskapslokaler, møterom, restaurant og bar med alle rettigheter. Lokalene passer godt til arrangementer som dåp, konfirmasjon, bursdag, gravøl etc. Med topp service, erfaring og kompetanse vil de ansatte ved Bolme Pensjonat gjøre sitt ytterste for at du som gjest skal trives under ditt opphold. Bolme Pensjonat har åpen kafeteria hver dag fra kl 12-18.


 

Bolme Pensjonat ble startet i 1938 av Margit Bolme. Mari Kristin Bolme er tredje generasjon som driver pensjonatet. I 2008/09 ble pensjonatet oppgradert både utvendig og innvendig, overnattingsdel ble pusset opp og hele bygget ble sprinklet for å møte nåtidens brannkrav. På bildet til høyre kan vi se hvordan Bolme Pensjonat framsto i sine første år.

Elven Surna, en av de aller beste lakseelvene i Norge, flyter forbi like utenfor husveggen. Trollheimen ruver i horisonten og du har vill, vakker Midt-Norsk natur på alle kanter; Velkommen til Bolme Pensjonat. I et av våre rom har du et ypperlig utgangspunkt for en norsk ferie. En tur til Trondheim, ca. 9 mil unna, kan være en fin avveksling, og en litt lengre tur til Kristiansund og Atlanterhavsveien anbefales sterkt. Bygdemuseet like i nærheten er vel verdt et besøk.

 

Overnatting
Lokalene ble nyoppusset i 2009. Flott oppholdsrom med minikjøkken, TV og Datamaskin. Bolme Pensjonat har uteområde mot elva med flere verandaer hvor du kan nyte en øl, vin eller en kaffe. Kaffen er gratis for overnattingsgjestene. Overnattingspriser: Enkeltrom kr 650,-, dobbeltrom kr 950,-. Frokost er inkludert. Alle overnattingsrom har gratis WLAN.

 

Peisestua ved Bolme Pensjonat er et perfekt lokale til ulike private og offentlige arrangement. Være seg møtevirksomhet, eller bursdag, dåp og konfirmasjon.

 



Medlemsruletten
I løpet av 2011 presenterer vi alle våre trofaste medlemmer. Helt fra oppstarten har næringsliv, lag og organisasjoner benyttet sjansen til å markedsføre sin virksomheten gjennom Trollheimsporten. Vi ønsker å gi noe tilbake gjennom medlemsruletten.

Les tidligere artikler fra medlemsruletten:
1. Børset Bakeri AS
2. Kor Gøttj
3. NMK Surnadal og Rindal
4. Foldenfoto
5. Inga Dalsegg
6. Todalen.no
7. Torshall BA
8. Norsk Luft AS
9. AMFI Surnadal
10. Perikom
11. Solhaug
12. Sangkoret Tormod
13. Helgetunmarka Grundeierlag
14. IK Rindals-Troll
15. Surnadal IL
16. PuzZle
17. Søya IL
18. Bondelagets Regnskapskontor
19. Trollheimen Klivarlag
20. TCM Rindal
21. Tørset Malerservice
22. Auto R-65 Rindal AS
23. Trollheim Vekst
24. Rørvatnet Vel
25. Rindal kino
26. Nordlund Maskin Service
27. Rindal Næringsforum
28. Eyvind Nergård
29. Musikkorpset Blæst'n
30. Surnadal Velværesenter
31. Saga Trollheimen Hotel
32. Rindal Frivilligsentral
33. Indre Nordmøre Opplæringskontor
34. Rindal Utmarkslag
35. Svorka Energi og Svorka Aksess
36. Norsk Kvalitetsmat
36. Trollheimen Sykkelklubb
37. Kulturskolen på Indre Nordmøre