Fjellklatring2_1024x768

Medlemsruletten presenterer:

Trollheimen Klivarlag

Trollheimsporten ønsker å gi noe tilbake til sine medlemmer, og er derfor i gang med Medlemsruletten som presenterer alle de som er en del av "Port'n". Medlemmene blir presentert i tilfeldig rekkefølge. I dag har vi kommet til nr. 19, og det er Trollheimen Klivarlag som denne gangen er valgt ut i Medlemsruletten.

Trollheimen Klivarlag er en klatreklubb på Nordmøre med ca. 100 medlemmer fra Rindal og Surnadal. De klatrer både ute og inne. Inneklatringa foregår i Rindalshuset. Ute har de flere mindre felt spredt rundt i området som de tar i bruk. Snota og Innerdalen er de fjellene som er mest nærliggende som blir brukt til klatring av klivarlaget.

 

Klivarlaget har egen hjemmeside som det kan være verdt å besøke. Er du interessert i å prøve klatring får du all informasjon du trenger på deres egne hjemmesider.

 

For barn og voksne
Både barn og voksne deltar på klatring i Trollheimen Klivarlag. Grensa mellom barn og voksen ligger på 14 år. Klivarlaget oppfordrer også barn som tidligere ikke har prøvd klatring å bli med på inneklatring i Rindalshuset. De vil få kyndig veiledning de første gangene de er med. Klivarlaget tilbyr fra tid til annen sikringskurs til voksne.

Tider inneklatring
Inneklatringen foregår i Rindalshuset. Torsdag 2130-2300 og søndag 2000-2130 for de voksne, mens det for barn er åpent søndager fra 1800-2000.

 

Det er mye som skjer i Trollheimen Klivarlag. I januar var det dugnad for utbygging av veggen i Rindalshuset. Flere ruter har kommet opp, og mer vil kanskje komme med tiden. Ellers har de planer om å utvide Moen klatrefelt til sommeren. i januar var det snømåkerdugnad på fjøset til grunneier.

Styret
Leder - Georg Aune
Nestleder og materialforvalter - Jon Einar Dalsegg
Kasserer - Jo Gjeldnes
Sikkerhetsansvarlig - Lars Inge Harang
Webansarlig/aktivitetsansvarlig - Jon Endre Flåtten

 

 

MEDLEMSRULETTEN
Vi er nå i gang med en ny presentasjonsserie her på Trollheimsporten. I løpet av 2011 presenterer vi alle våre trofaste medlemmer. Helt fra oppstarten har næringsliv, lag og organisasjoner - spesielt i Rindal - benyttet sjansen til å markedsføre sin virksomheten gjennom Trollheimsporten. Nå ønsker vi å gi noe tilbake.

Nå finner du også artiklene fra medlemsruletten under egen fane. Slik blir det enklere å finne fram i artiklene vi legger ut her på Trollheimsporten.

Les tidligere artikler fra medlemsruletten:
1. Børset Bakeri AS
2. Kor Gøttj
3. NMK Surnadal og Rindal
4. Foldenfoto
5. Inga Dalsegg
6. Todalen.no
7. Torshall BA
8. Norsk Luft AS
9. AMFI Surnadal
10. Perikom
11. Solhaug
12. Sangkoret Tormod
13. Helgetunmarka Grundeierlag
14. IK Rindals-Troll
15. Surnadal IL
16. PuzZle
17. Søya IL
18. Bondelagets Regnskapskontor

 

 

Fjellklatring_1024x768
Trollheimen Klivarlag klatrer ute i det fri.
Uteklatring_1024x768
En pause i klatringen, og barna er med.
snomaaking-Moen_1024x613
Snømåkerdugnad i Moen.