logo RT[1]

- presenterer IK Rindals-Troll

Medlemsruletten fortsetter

Idrettsklubben Rindals Troll er idrettslaget med base i Rindal sentrum, og omfavner sentrum og omegn. IK Rindals-Troll presenteres som nr. 14 i Trollheimsportens medlemsrulett. i dag skal vi bli litt bedre kjent med et av idrettslaga i Rindal.

MEDLEMSRULETTEN
Vi er nå i gang med en ny presentasjonsserie her på Trollheimsporten. I løpet av 2011 presenterer vi alle våre trofaste medlemmer. Helt fra oppstarten har næringsliv, lag og organisasjoner - spesielt i Rindal - benyttet sjansen til å markedsføre sin virksomheten gjennom Trollheimsporten. Nå ønsker vi å gi noe tilbake.

Les tidligere artikler fra medlemsruletten:
1. Børset Bakeri AS
2. Kor Gøttj
3. NMK Surnadal og Rindal
4. Foldenfoto
5. Inga Dalsegg
6. Todalen.no
7. Torshall BA
8. Norsk Luft AS
9. AMFI Surnadal
10. Perikom
11. Solhaug
12. Sangkoret Tormod
13. Helgetunmarka Grundeierlag

 

IK Rindals-Troll er et idrettslag med base på Rindal sentrum. Klubben omfavner sentrum med omegn. IK Rindals-Troll ble dannet i 1919, etter at de to klubbene SK Troll og Rindal IL slo seg sammen.

IK R-Ts klubbide har som overordnede målsettinge at å være en klubb som gir aktivitetstilbud til flest mulig innen deres geografiske område. Hovedaktivitetene til klubben er: Fotballhandballfriidrettski og trim/tursti. Et overordnet mål er å gi aktivitetstilbud til medlemmene, samt arbeide for trivsel og samhold. Nye tilbud vil bli vurdert etter medlemmenes ønsker.

 

IK Rindals-Troll driver primært bredde- og mosjonsidrett. Ambisjonene må tilpasses ressursene, og de vil innenfor dette søke å oppnå gode sportslige resultat. Spesielt innen friidrett har Rindals-Troll hevdet seg bra, og klubbens elitelag vant bl.a. St. Olavsloppet i 2009. Også innen ski har Rindals-Troll gjort det godt, og hentet hjem medaljer fra både nasjonale og internasjonale konkurranser, men det er lenge siden noen løpere fra klubben tok OL- og VM-medaljer.

Klubbens mest kjente medlem per dags dato, er landslagstrener for kvinnelandslaget i fotball, Eli Landsem. Eli Landsem etablerte også Småtrolluka i 1984, som er en av landets eldste fotballskoler. Småtrolluka startet som en fotballskole for å  fremme jentefotball. Den utviklet seg raskt til å bli ei aktivitetsuke for både jenter og gutter. I løpet av årene har kjente fotballstjerner deltatt som instruktører og noen av dem har faktisk vært med som deltakere som barn.

 

IK Rindals-Troll har egne hjemmesider. Ved å klikke på linkene kan du lese mer om de ulike aktivitetene klubben tilbyr, samt lese om styre og stell. Der kan du også se mange bilder fra arrangementer medlemmer av Rindals-Troll har vært med på.

 

Styret
Leder - Jostein Grytbakk
Nestleder - Bjørn Løset
Økonomileder - Laila Kristin Eidnes
Sekretær - Stian Bekken
Styremedlem - Camilla Stokke Løften
Styremedlem - Hedvig Bakken

Avdelingene
Ski - Johan Landsem
Håndball - Anne Løseth
Trim/Tursti - Harald Solvik
Friidrett - Inge Hermann Foss
Fotball - Rune Løfald

 

 

Jubelgutta
St.Olavsloppet -10.
J15 RT 1 nov 10_1024x685
Håndball: Rindals-Troll J15, trener Inge Hermann Foss.
DSCN4712_1000x750
Sprintstafett 2010.
Knall og fall_350x233
Rindals-cup.