Arkivfoto fra Varig Orkla Arena
Arkivfoto fra Varig Orkla Arena

Travløp på Varig Orkla Arena

Publisert Sist oppdatert

Ny dag på travbanen mandag kveld med mange lokale hester til start. Heidi Røen Solheim dro innover med to hester, og de gjorde gode prestasjoner.

Big Dancer KB hadde et hardt løp på papiret. Den var minst spilt av alle, men det brydde ikke hesten seg noe om. Havna i den såkalte dødens posisjon som er utvendig for leder. De gir seg ofte noe på slutten av løpet da, men Biggen kjempa helt inn og vart belønna med 3. plass på ny rekord 1,16,7.

Samme eiers Tipo di Vittoria fikk et finere løp, rygg på lederen hele løpet og vart nr. 5. Den også med ny rekord, 1,16,1. Magne Olsen var stødig kusk på begge hestene til Heidi.

Så var det Søyset Kaiser til Lene Søyset. Den vart nr. 6 på tiden 1,26,7, med Per Einar Sørmo i sulkyen. Kaiser er nå 13 år, har hatt pause siden 2019, men ser nå ut til få en ny fin travkarriere.

Stormare, som Nils Stokke er eier og trener av, startet i monte (travritt). Kanskje ikke i sin beste form enda, men den kom på 5. plass. Guro Berg var rytter her.

Den eneste som ikke nådde opp til premie var Danny Delight som Irene Løfaldli eier og trener. Men det er lov å ha et dårlig løp innimellom. Det var monte denne gang, neste ganger blir det sulkyløp igjen. Det passer han kanskje bedre.

Powered by Labrador CMS