Stormare nr. 3 på Varig Orkla Arena

Ny travdag søndag kveld, med mange lokale hester til start. Det var litt opp og ned med prestasjonene, men sånn er travsporten

Publisert Sist oppdatert

Nils Stokke stilte med begge sine hester. Stormare gikk et veldig bra løp og vart nr. 3 på tiden 1,27,4. Karl Ove Nordtømme var kusk. Odins Blessa startet i samme løp, men den nådde ikke helt opp. Hadde et par galopper også. Jarle Morten Sørmo var kusk her. Siste uka har forøvrig Stokke-hestene vært hos Jarle Morten Sørmo, tror Nils er på ferie. Sørmo har gjort comeback som travtrener og har stall på den nye travbanen

Snonsøy Juva kom på 4.plass på 1,34,7, som er ny rekord. Per Einar Sørmo var stødig kusk. Merra til Randi og Jon Fiske viser fin fremgang, og blir spennende å følge framover.

Big Dancer KB hadde bakspor i dag, en galopp gjorde sitt til at den aldri kom helt inn i løpet. Virker som om den kjemper bedre når den ligger lenger fremme. Men uansett ble det ny pers på hesten til Heidi, 1,16,6. Formen er nok bra.

Danny Delight, som Irene eier og trener startet også, men den gjorde noe så uvanlig å galoppere i første sving, så da var det løpet kjørt. Tror gode gamle Danny skal få litt fri nå, kanskje en måned på beite. Den 9 år gamle hesten har vært jevnt i gang siden den var 3 år.

Sist ute av "våre" hester var Ellinor til Petter Baalsrud. Debuterte i løpsbanen forrige løpsdag, og var en av favorittene i løpet. Såg veldig bra ut, tok teten og ledet til siste bortre, da kom en ulykksalig galopp, og den ble disket. Såg fin ut, så det er bare å ta nye tak.

Se løpene på www.rikstoto.no

Powered by Labrador CMS