F.V: Margit Møllenhus, Gerd Inger Aarnes, Linda Humberset, Ronnie Andersen, Siri Heggem Grytskog, Elin Bøklepp Kvande, Elsa Kvande, Astrid Aune og Reidar Brøske.

Julegave fra Pipelife til Røde Kors

Publisert Sist oppdatert

Surnadal Røde Kors har i dag tatt imot julegave fra Pipelife.

Gaven ble overlevert av Ronnie Andersen, Linda Humberset og Gerd Inger Aarnes på vegne av alle de ansatte i Pipelife Norge.

– Pipelife har valgt å gi et bidrag til Røde Kors på grunn av det viktige arbeidet de gjør, og det er svært viktig for de ansatte i Pipelife å støtte opp om lokale tiltak, sier Gerd Inger Aarnes HR-sjef på Pipelife.

– Fra lokale til de lokale, det er helt perfekt, sier Humberset smilende.

Linda Humberset holdt tale til Surnadal Røde Kors på vegne av Pipelife:

“Røde Kors gjør et fantastisk godt og viktig arbeid for å gi støtte og hjelp til mennesker som trenger det i lokalsamfunnet nær fabrikkene våre. 2020 har vært et spesielt år, og har bydd på ekstra utfordringer for mange. Vi er takknemlige for den innsatsen som legges ned av frivillige og ansatte i Røde Kors.

Vi i Pipelife donerer i år en julegave på 100 kr per ansatt, altså 24.000 kroner fordelt på de tre lokale foreningene i nærheten av våre fabrikker. Gaven håper vi at vil bidra i deres arbeid for fellesskap og inkludering og arbeid rettet mot barn og unge. Med hilsen og ønske om en god jul fra alle ansatte i Pipelife. “

Gaven ble tatt imot med applaus fra rørte Røde Kors-representanter.

– Vi er veldig rørte over å få motta en slik gave nå før jul, helt fantastisk! Tusen, tusen takk! sier leder for omsorg Elin Bøklepp Kvande.

Surnadal røde kors ønsker å bruke pengene på sosiale tiltak som brukere av Røde Kors har nytte av. Nå har ikke året 2020 vært året der de sosiale sammenkomstene har vært i fokus på grunn av Covid-19, men pengene blir lagt til side for bruk så de kommer brukerne til gode.

– Vi håper vi kommer sterkere tilbake neste år og at vi får gjenåpnet våre aktiviteter, også håper jeg at alle holder seg friske i løpet av jula. sier Bøklepp.

Surnadal Røde Kors har i år bidratt med bistand til influensavaksine, de har kjørt ut mat og de har drevet med innsamling av ullklær for barn mellom 0-8 år for helsestasjonen. I tillegg til dette har de vært besøksvenner som har fungert på tross av korona da det er en-til-en. De kommer også til å fortsette med besøksvenner og det vil bli arrangert kurs på nyåret.

Leder for Surnadal Røde Kors, Reidar Brøske, roser de frivillige med den fenomenale innsatsen de har gjort og fortsetter å gjøre for lokalsamfunnet, og han takker Pipelife for et flott bidrag.

Annonse:

Leder for omsorg Elin Bøklepp Kvande oppfordrer alle til å melde seg inn i Røde Kors Surnadal enten som frivillig eller som besøksvenn. Besøksvennkursene starter i januar/februar.

Ta kontakt med Surnadal Røde Kors for mer info om besøksvenn eller om hvordan du kan bidra her:

Tlf. 48 27 88 71. Surnadal Røde Kors, Administrasjon.

Tlf. 95 77 61 70. Leder, Reidar Brøske.

Røde Kors Surnadal ønsker alle sammen som har bidratt med hjelp og donasjoner en god jul og godt nyttår.

Powered by Labrador CMS