LESERINNLEGG:

Bilde av ei bygd, tatt fra lufta.

Rindal - verdens beste sted å bo!

Publisert

Vi er heldige her i bygda vår. Uansett hvor man har bosatt seg, har man turterreng i umiddelbar nærhet og flott natur som nærmeste nabo.

Her er det god barnehagedekning og frivillige som står på for bygda. Vi har et kompakt sentrum der ungene kan løpe fra fotballhall, til bading på Tjønna, for så å kjøpe is på butikken uten for store omveier. Dette mener vi i Senterpartiet at flere skal få oppleve.

I tillegg til alt Rindal allerede byr på, mener vi at de som ønsker å bo her, skal få bosette seg hvor de selv måtte ønske. Uansett om dette er boligtomter nært alt på sentrum, eller om det er en perle nær en slektsgård man kommer fra, som ikke er vurdert som boligtomt enda.

Det er vanskelige økonomiske tider, og økte priser og renter gjør det ikke enklere å etablere seg på et nytt sted. Vi i Senterpartiet ønsker derfor å se på rimeligere løsninger for unge som ønsker å bygge bolig. Her har blant annet Heim kommune et konsept som kalles «Ung-Heim», der unge kan kjøpe seg egen bolig til kr. 1.600.000. Tilsvarende prosjekt i Rindal, mener vi kan passe godt for våre unge håpefulle som ønsker å bosette seg her i bygda.

Senterpartiet ønsker samtidig å se på løsning med halvering av kommunale avgifter tilknyttet oppføring av ny bolig. Noe som var brukt for en del år tilbake. Dette skal gi bedre muligheter for de som ønsker å bosette seg her og oppleve alt bygda har å by på.

Stem på Mildrid og Senterpartiet!

Kjetil Løften
Kirsti Barbo Landsem
Ina Hamnes
Lars Røen

Powered by Labrador CMS