Ishockey:

Tok hjem gullet

I årets første turnering tok Sagene Puck turen til söta bror og Järpen, og reiste hjem til Rindal med edelt metall i bagasjen etter en spennende finale.

Publisert Sist oppdatert

Vi ble invitert til nyttårsturnering av det Trondheims baserte laget Ozo, sammen med Trondheim Undersdogs og Forbregd fra Verdal.

Vi i Sagene har sammen med spillere fra Surnadal Blades spilt mange turneringer for Oldboys/damer i midt-Norge de siste årene. Vanligvis 3-4 turneringer per sesong. Denne gangen skulle nyttårsturneringen altså foregå i Svenske Järpen, ei lita bygd mellom Åre og Østersund med ca 1500 innbyggere, og siden vi er i Sverige, så er det selvsagt en ishall i denne lille bygda. Svenskene har i flere generasjoner vært gode i Ishockey, og nettopp antallet ishaller der ishockey blir et naturlig fritidstilbud til ungdommene er grunnen til dette.

Vi spilte totalt 6 kamper, og tapte to i gruppespillet, men når vi fikk gått oss varme og samkjørt i spillet så vant vi resten, gikk helt til topps og fikk med pokalen for 1.plassen hjem til Rindal.

Finalen ble veldig jevn, og det var spennende fra start til slutt, 1-1 sto det på tavla når dommern blåste i fløyta! Det var duket for ekstra omganger, 3 mot 3 og golden goal, altså, første laget som scorer vinner. Finalen ender uavgjort etter ordinær tid 1-1 og kampen går til golden goal, Roy scoret vårt mål. Vi vinner kampen til slutt etter at Roy satte pucken i mål for andre gang i finalen.

Denne gjorde rindaling av seg
Denne gjorde rindaling av seg

Det var 4 timer en vei å kjøre, vi var totalt 11 mann. Vi var godt fornøyde, møre og slitne, men det veier opp når gullet er med hjem!

Takk for oss söta bror, og takk til Ozo, Forbregd, og Underdogs for en fin dag.

Lørdag 11.mars planlegges det nå en ny turnering, denne gangen i Arena Nordvest i Kristiansund.

Se også Sagene Pucks facebookside

Powered by Labrador CMS