Ingve Nordahl Løkken (t.v.) og Olaf Prestvold (i midten) fra Innovasjon Norge sammen med leder I Rindal næringsforum Stian Kooyman, ordfører Vibeke Langli og Håkon Fredriksen (t.h.) fra Innveno.

Arrangerte åpent møte for næringsliv og gründere

Tirsdag inviterte Innveno, Rindal Næringsforum og Rindal kommune næringslivet i Rindal til åpnet møte med Innovasjon Norge.

Innovasjon Norge Trøndelag er på besøksrunde i kommunene for å snakke med næringslivet og presentere sine tjenester. Det var Ingve Nordahl Løkken og Olaf Prestvold som besøkte Rindal.

Representantene fra Innovasjon Norge presenterte muligheter og virkemidler som de kan tilby og hjelpe til med, med hovedfokus på miljøteknologiordningen, distriktsmidler og innovasjonskontrakter.

– Det er også gode muligheter for dialog og til å stille spørsmål, sier Håkon Fredriksen fra Innveno.

Ingve Nordahl Løkken, som er seniorrådgiver i Innovasjon Norge Trøndelag, sier at de har fokus på samhandling, hvordan man skal få mer ut av det, og hvordan Innovasjon Norge kan være til hjelp.

– Det er viktig at vi snakker om hva slags behov som finnes. Det bruker vi mye tid på, og det er derfor vi har denne besøksrunden nå. Vi var jo mer ute før, men det har naturlig nok vært roligere ei stund. Vi kjører digitale møter med alle regionene, og knytter oss til næringskontaktene, men det er bra å dra litt ut i tillegg, sier han.

Innovasjon Norge har vært ute på noen bedriftsbesøk, men de når enda flere på et møte som dette. Mange lokale bedrifter deltok, og det var arrangørene godt fornøyd med. Innovasjon Norge ga hver enkelt bedrift mulighet til egne samtaler etter møtet.

Powered by Labrador CMS