Magic of Joy var i aksjon i løp 7 på Leangen lørdag. Her er hesten til Irene Løfaldli på en foreløpig tredjeplass, helt inne ved lista. Det endte til slutt med en fjerdeplass.

Rindalshester med gode resultater i rikstotoløp

Publisert Sist oppdatert

Lørdag var det rikstotoløp på Leangen.

Det kjøres sånne løp på Leangen fem-seks ganger i løpet av året. Da er det høyere premier til hestene, og mange gode hester fra Østlandet stiller her. Det medfører at det er høy kvalitet på løpene, og hard konkurranse.

Da er det sterkt at fem rindalshester stilte til start, og noen av dem gjorde det riktig så bra.

Magic of Joy klarte 4. plass i sitt løp. Det var jevnt i mål, og den hadde samme tid som 2. hesten i mål. En god prestasjon av hesten til Irene Løfaldli, som ble kusket av Arve Sjoner. Kilometer-tida ble 1,15,4.

Irene hadde også Danny Delight til start, men den galopperte seg bort i første sving, så da var det løpet kjørt.

Nils Stokke hadde også sine to hester til start. Odins Blessa var uheldig og galopperte runden fra mål, men en sterk avslutning gjorde at hun klarte 5. plass til slutt, på tiden 1,28,6.

Stormare klarte også premie, da den ble nummer 6 på 1,29,4. Begge hestene til Stokke ble kjørt av Karl Ove Nordtømme.

Pave Nora stilte også til start. Hesten til Einar Mogset vant for 14 dager siden, men hadde ikke sin beste dag på lørdag. Den galopperte seg bort og endte utenom premiene.