Alle dansere til scenen for applaus!
Alle dansere til scenen for applaus!

Danset sommeren inn

Publisert

Endelig var det sommerforestilling i dans igjen! Rundt 100 dansere fra Surnadal og Rindal kulturskole, med spenn fra første klasse barneskole til første klasse videregående, danset seg i retning sommerferien med sitt Sommershow 2022.

Og danserne har all grunn til å være fornøyde med seg selv. Etter en vel gjennomført generalprøve onsdag, kunne Storstua torsdag og fredag fylles opp med forventningsfulle familiemedlemmer som fikk se sine unge og håpefulle stråle fra scenen.

Suveren danseglede fra gjengen i Dansmix Rindal.
Suveren danseglede fra gjengen i Dansmix Rindal.

Siden noen hadde satt barn på kulturskolens faste dansepedagog, som for tiden er ute i foreldrepermisjon, er det vikarierende dansepedagog Frida Bergheim som har fått den glede av å jobbe med de danseglade barna i kulturskolen denne våren. Hun var både glad og stolt over innsatsen elevene hadde lagt ned.

– Det er så gøy å se dere på scenen! Der er så flinke alle sammen, sa Bergheim etter premiereforestillingen torsdag.

Frida Bergheim takket sine dansere og medhjelpere for innsatsen.
Frida Bergheim takket sine dansere og medhjelpere for innsatsen.

Bergheim passet også på å takke de frivillige som har hjulpet til bak scenen. De var ikke nevnt i programmet – slik Dreamfarm på lyd og lys var – men æres den som æres skal:

Silje Alexandra Kauf, Vilde Bergheim, Hella Bergheim, Ea Holten, Siri Sylte Heggset, Andrea Fiske, Mira Husby Bævre og Gunn Mari Våbenø er navnene på dem som bidro til en danseforestilling med fin flyt.

Se stor bildeserie fra Sommershow 2022:

Powered by Labrador CMS