Travkjøring på Orkdal travpark:

Kusk Per Einar Sørmo og eier Trond Løfaldli kunne smile bredt etter seier på Orkdal travpark

Seier til Dag Minn

Publisert Sist oppdatert

Lørdag var det travkjøring på Orkdal Travpark. Det er sannsynligvis den siste kjøringa på eksisterende bane. Planene med banen nå er full restaurering av hele anlegget for å gjøre den klar til Midt-Norges nye totalisatorbane. Den skal være klar til neste høst om alt går som det skal.

Denne gangen var det såkalt premiekjøring i Orkdal. Det vil si løp uten totalisatorspill, men med pengepremier og resultatene blir registrert på CV'n til hestene. Trond Løfaldli tok turen med Dag Minn, og løpet endte med seier på tiden 1,31,6. Kusk var Per Einar Sørmo, som er en mye brukt kusk av dalførets hester. Medeiere til Dag Minn er Gro G. Løfaldli og Magne Løfaldli.

Siste løp for Myrviks Amor

Myrviks Amor tilhørende Einar Mogset deltok også i lørdagens løp. Den nådde ikke opp til premie, men det var hans siste løp i en lang karriere, der fasiten er 7 seire på 82 starter, og tidenes hurtigste kaldblodshest fra Rindal. Myrviks Amor er nå drektig med Pave Faks og begynner med det en ny karriere.

Mønstringsløp ble også kjørt, det er løp for 2-åringer som må under et tidskrav for å få godkjent løp. Der startet det også en rindalshest, og det var Eir som gikk fortest av alle, på tiden 1,48,4. Den er oppstallet på Nerbu, og eier her er Astrid Nyberg.

Powered by Labrador CMS