I helga er det igjen klart for fete riff og tunge gitarer:

Hard Rock-SKUV er tilbake

De to siste årene har Surnadal Konseptutvikling (SKUV) måttet avlyse den populære hardrock-kvelden Hard Rock-SKUV. Førstkommende lørdag er det igjen klart for fete riff og tunge gitarer ved Thon Hotel Surnadal.

Publisert Sist oppdatert

14. mars 2020 skulle SKUV arrangert Hard Rock-SKUV ved Thon Hotel Surnadal. To dager før konserten stengte hele landet ned på grunn av koronapandemien, og lite visste vi om at koronaen fortsatt skulle dominere livene våre - to år senere.

I løpet av disse to årene har mange blitt mer og mer sulteforet på kultur, og kanskje spesielt på lokal kultur. SKUV fikk før jul gjennomført både Viva la vida – det beste av Coldplay og Merry Fu**ing Christmas, og nå tar gjengen sats igjen.

Etter to år på rad med avlysning, er den tradisjonsrike Hard Rock-SKUV nemlig tilbake – og det allerede førstkommende lørdag, 12. februar. Da står to knallgode liveband på scena i Den glade Laks i Thon Hotel Surnadal, og på menyen står hardrock.

Melodisk tungrock med lokale innslag

Først ut er Gone Rogue, som vi er glade for å endelig kunne vise fram i SKUV-sammenheng. Gutta skulle stått på scena både for to år siden og i fjor, og på tredje forsøk får surnadalspublikummet oppleve de melodiske tungrockerne i levende live.

Gone Rogue er et melodisk tungrockband med nok groove til å dra på seg både whiplash og naboklager midt i uka - tenk da hvordan det blir på lørdag!

Sentrale i bandet er Nordmøre Folkehøgskule-lærerne Raymond Grøvdal Hansen (gitar) og Erkki Morten Klami (gitar/vokal). De to er bosatt i henholdsvis Rindal og Surnadal, og Klami var også å se på scenen under SKUVs Coldplay-konsert i november.

Bandets opptreden på scenen fremstår som ærlig og uten bruk av gimmick. Her finner du både rolige og krasse passasjer, progressive sangstrukturer og temaer som blant annet lengsel, søken etter svar, oppvekst og tilhørlighet.

Gone Rogue
Gone Rogue

EPen “Essence of Absence” kom ut i 2010 og var begynnelsen på bandets nye retning. I 2014 nådde de nok en milepæl med utgivelsen av debutalbumet “Home”, som setter standarden for bandets musikalske uttrykk. Deres nyeste album “Resolve”, spilt inn og mikset hos DreamFarm Studios i Surnadal, kom ut i 2019 og har blitt spilt på radio over alt fra Canada, til New Zealand, samt Radio Rock her i Norge.

Med sin melodiske tungrock satte de fyr på RaumaRock 2019, og tidligere har gjengen også imponert med en råtøff versjon av "Vårsøg", i samarbeid med Toril Moe.

I tillegg til Grøvdal Hansen og Klami, består bandet av vokalist Oddgeir Søvik, trommis Ole Christian Gridset og bassist Anders Eltvik Henriksen. Se bandets musikkvideo av låta "Bound" her: https://www.youtube.com/watch?v=FH4eu8ErcqI.

Festgaranti med Verdiløse menn

I tillegg til Gone Rogue, kommer de lokale heltene i Verdiløse Menn.

Johnny Nonsens Myklegard, Frank Spoon Botten, Ola Langli, Torbjørn Kvande og Jan Peter Husby er klare for å gi publikum energisk, hardtslående rock, og denne gjengen leverer alltid! Med både egne sanger, Jokke & Valentinerne og mye annet knalltøft på repertoaret, er Verdiløse Menn garantister for fullt trøkk og full fest.

Verdiløse menn
Verdiløse menn

Steike som vi gleder oss!

SKUV og Thon Hotel Surnadal legger til rette for at gjeldene smittevernregler blir overholdt.

Powered by Labrador CMS