Fotball 4.div menn

Klart til kampstart på Koteng arena

God serieåpning til tross for tap

Rindal Il sitt herrelag i 4.divisjon - Adressaligaen spilte sin første seriekamp fredag kveld mot NTNUI på Koteng arena i Trondheim. NTNUI er nok vurdert til å være av de sterkere lagene i avdelingen.

Rindal IL skriver i sin kamptråd at hjemmelaget har mye ball i den første omgangen, men NTNUIs første store sjanse kommer først etter 16 minutter. Rindal Il henger imidlertid godt med og i første omgang og er farlig frempå flere ganger.

Etter 10 minutter i andre omgang tar NTNUI ledelsen etter en corner. Målscorer for NTNUI er Magnus Hopeland Ødegård. Etter 75 minutter legger NTNUI på til 2-0, før de på 3 minutter på overtid fastsetter sluttresultatet til 3-0. Målscorer på begge målene er Johannes Lyssand Mjelde.